![]() |
Artık Yansın bu dünya! umrumda değil. |
NE KADAR yakına taşınırsa taşınsın insan, her gitmek biraz ölmek gibidir. Ne kadar uzağa gitmeye kalkarsa kalksın, hemen yanı başında insanın, o tanıdık keder, o zaten gidecek olmanın kederi, bir gün gelip o büyük taşınmanın kederi, ölmek kederi... Ölümlü... |
gece bitmez gündüz bitmez bu yalnızlık hiç bitmez ne kavgam bitti ne sevdam ömür geçer gönül geçmez :smiley9: bu konu yine bitmez :smiley9: |
Lanet.. sen gitmeden önce bu kalbp bizim şehrimizdi bu şehirde dolaşırdık elele, türlü oyunlarla bu şehirde kaybolurdun sen sen varken ışık doluydu şehrim,umut dolu,aşk doluydu ama gittiğinden beri bu şehirde tek bir ışık bile doğmadı. Hiç bişey eskisi gibi olmadı bende herşey darmadağınık bi halde. Tüm sokaklarım kendimle verdiğim savaşta harabeye dönmüş, Oysa ki bu şehre hiç savaş sokmayacaktık,yeni oyun alanları açacaktık birlikte bizden sonra kim gelirse örnek olsun onlara die. Tüm evler yağmalanmış,cam kırıkları şehrin sınırlarını parçalamış, hiç birşey dönüş biletini almadığın otobüsle gittiğin günkü gibi deil artık.. Sebepsiz olsada gidişin ben o şehrin tam orta yerine koca bi anıt yaptırdım Güllerin içinde kalmış ve dikenleriyle yıpranmış bi kalp heykeli altında ise senin hatıran olduğu yazılı,gittiğin günün tarihi ve adın her gelen görsün bu şehrin lanetinden korksun istedim son kez bizim için bişey istedim. artık lanetli bir şehir burası.. gittiğin yeni şehir ne kadar alımlıdır bilemem ama bigün uğrarsan buraya sakın geçme gezdiğimiz yollardan çünkü bu lanet tek yabancılara deil senin esmer ve dayanılmaz teninide sarar,benden çaldığın her günün fazlasını alır senden.. Karanlığa boğulmuş bu şehrin sokaklarında ağlasamda sen die gelme istemem senin mutsuzluğundan bişey kaybetmeni.. |
Gücü elde etmek için dar kafalı olmak gerekir.. Gücü korumaksa büyük olduğunu kanıtlamaktan geçer.. Bu 2 özellik nadiren 1 arada bulunur.. Ve hiç 1 zafer 1 bedel ödenmeden kazanılmaz.. |
Nefretimsin! Aptal kelimelerden nefret ettim! Anlatamadılar beni! ... Senden nefret ettim! Hiç ama hiç anlamadın beni! ... Ölüm ölüm dedim Ölümden bıktım! Ne ölümle ilgili bişi yaptım Ne ölüm benle ilgili bişi yaptı Ben sonunda ölümden nefret ettim! Hayata küsüm dedim; |
I am not loving somebody any more.. |
Ben sevildim. Sen sevildin.. Biz sevildik.. O.. O, tartışma demek.. |
Kime sorsam,dönüşüm yok.. Nereye baksam mavi... Yelkenimde deli rüzgar. Her yanım tuz,her yanım yel.. Deliyim............. Ahhh..deniz olayım, Tuzumu rüzgara savurayım.... Deliyim........ Ahhh..ne yelken,ne yel... Ufuklarda kaybolayım.... DELİYİM SENİN İÇİN!! AFFET........... |
Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpus ta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim Masumdum, çocuklar gibi Böyle delirmezdim-küfretmezdim... Hele ölmeyi hiç düşünmezdim. Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı? Biliyorsun Bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı Bütün korkularına'arka çıktım'olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı -yandım olmadı-taptım olmadı Benden artık pes Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git... Ama ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını-daya sırtıma Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? Ahmet Selçuk İlkan |
| Saat: 20:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık