![]() |
bilgisayarımdan girdiğimde online sayısı daha fazla olmasına rağmen cepte 3 kişi gözüküyo açık olanlar gözükmüyo livemsnde. bi de arkadaşlar cepmsnintürkçe sürümü varmı ? yardımcı olursanız sevinirim |
yazdım mesajlara cevaplarını bulamıyorum nerden ulaşacam acaba yardım lütfennnnnnnnnn yardım lütfen cep live msn calışmıyor 8168 nolu numaraya mesaj atmaya calışıyor oda gitmiyor msn acılmıyor yardım lütfen bide yadıgım mesajların cevaplarına nerden ulasacam acaba |
benım tlf um n80 fakat hata verıyor baglanırken...yardımcı olabılırsenı sevınırım. |
walla 6630 indirdim kurdum ama çalışmıyo:( |
saol güzel olmuş |
YYAAA BU PROGRAM NASI YÜKLENİOO :bilmem: :cry: |
arkadaslar 6280 sis uzantılı dsoyaları nasıl calıstırıyo b ı yontemı var mı msn yı yukleyemedım |
arkadaşım msn imde 50 kişi açık telefondan giriyom 15 kişi diğer açık olanları göremiyom kişi listesindeki sayıda düşüyor 500 kişi ekli telden girdiğimde 177 kişi ekli gösteriyor sebebi nedir acaba |
arkadaşlar ben bu msn yi indirdim vede telefona yyükledim ama adresimi vede şifremi yazıyorum baglantı hatası diyor gprs e baglanıyor ama benden kontürde alıyo ama açılmıyo tekrar deneyin yazıyor ingilizce bi yardım pls bilen biri varmı bu olayı yoksa türkcell i arayacam |
ya arkadaslar bu cep live msn gecici bi programmı 1 ay kullandım bi numaraya mesaj atmaya calısıyo oda gitmiyor o yüzden msn acılmıyor yardımcı olursanız sevinirim |
| Saat: 21:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık