MsXLabs
Sayfa 13 / 14

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/1797-msn-messenger-kisi-listesi-yoneticisi.html)

eXeLLanC 18 Eylül 2009 13:12

MSWINSCK.OCX klasörünü indiremiyorum sürekli hata veriyor. Farklı kaydet şeklide yaptım yinede inmiyor..

a-Z/O-9 21 Eylül 2009 03:19

ENGELLENEN LİSTEMİ TEMİZLEMEK İSTİYORUM.BUNU NASIL YAPABİLİRİM?

muratt_aziz 6 Ekim 2009 13:00

başlat calıştıra
regsvr32 %systemroot%/system32/mswinsck.ocx
yazınca bu hatayı alıyorum cozum nedır acaba işletim sistemi windoes7 ultimate

Misafir 14 Kasım 2009 00:55

merhaba bende windos live mesenger yeni sürüm kullanıyorum ancak maalesef sizin dediğiniz gibi kimseyi silemedim,yardımcı olursanız sevinirim.

sahra 15 Kasım 2009 14:13

ya ben yukledım programı bnmkı turkce ve gızlıık kısmında sılkıorum engellenelerıde diğer ılk benı ekleyenlerı sılemeıorum bn tamamn msn bosaltmak ıstıoum kımsenın gızlıkıde olsun ıstemıorm yardımm lutfen

fetas490 16 Kasım 2009 15:48

ya ben bir türlü
kuramadım inmesse fdarklı kaydet demişsiniz bir türlü yapamadım nasıl bişi bu ya:((:(

Misafir 9 Aralık 2009 00:40

Programı yükledim ama çalıştırıp içine giremedim neden?

elben 28 Aralık 2009 11:14

arkadaşlar, liste konusunda ben de çok dertliydim. beni ekleyenleri engelleme listesinden bir türlü silemiyordum. ancak bu konu başlığı altında iki farklı program var. ikisini de indirdim, sadece list manager çalıştı. oradan sildim engelli listesindekileri. geri döndüğümde hala duruyorlardı:((( bir kaç kere denedim olmadı. ben de boş verdim. dün bilgisayara format atmam gerekti. formattan sonra bir de baktım ki engelli listesi boşalmış. nasıl oldu anlamadım. ama belki bu bilgi işinize yarar diye anlatıyorum. sizi ekleyen ama sizin eklemedikleriniz sadece ekleyenler listesinde duruyor. ama engelli listesi formattan sonra boşalıyor. win xp ve 2009 sürümü kullanıyorum. belki siz de programdan sildikten sonra format atarsanız işinize yarayabilir. sevgiler.

Yetkili notu: Sırf bu yüzden format atmayın. Format ile silinecek dosyaları elle silebilirsiniz. Sileceğiniz klasörler %userprofile\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts konumunda bulunur.

Lost 29 Aralık 2009 19:13

Arkadaşlar ben de neden giremiyorum hersey gayat guzel fakat mail adresimi ve şifreyi yazdıktan sonra tamam diyor bu uyarı geliyor '' The connection was closed. You will be signed out. '' sorun nedir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim herkse kolay gelsin..

ahmetgns 1 Ocak 2010 16:20

Alıntı:

Lost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1631079)
Arkadaşlar ben de neden giremiyorum hersey gayat guzel fakat mail adresimi ve şifreyi yazdıktan sonra tamam diyor bu uyarı geliyor '' The connection was closed. You will be signed out. '' sorun nedir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim herkse kolay gelsin..

Parolanızı basit bir şeye (mesela sadece rakamlardan oluşan 6 haneli bir parolayla) değiştirerek girmeyi deneyin. Zaten öyleyse başka fikrim yok maalesef.

Saat: 20:38
Sayfa 13 / 14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık