![]() |
hocam ben pille nasıl yapılacağını istiom aküyle değil |
yaa arkadaşlar,bana basit elektrik devresi nasıl kurulur?sorusuna yanıt lazım.lütfen.....ACİL ARKADAŞLAR:::hemen bulmam gerekir...Acele edin :(:( |
çitf anahtarlı devre nasıl yapılır??? |
DENEYİN YAPILIŞI: 1-Güç kaynağının ( + ) ve ( - ) kutbuna birer bağlantı kablosu takınız. 2-Bağlantı kablosunun bir ucunu anahtara, diğer ucunu ampule bağlayınız. 3-Anahtar açık konumdayken güç kaynağını 3-4,5 volta getirerek açınız. 4-Anahtar açık konumdayken ampülün yanmadığını gözleyiniz. 5-Bu defa anahtarı kapatıp, devreyi tamamlayınız ve ampülün yandığını gözleyiniz |
birader altı üstü basit bir elektrik devresi niye abartıyorsunuz ki bu kadar ne var bunda bu kadar büyütülecek anlamadım 2 adet pil 1mm'lik kablo 2.5 volt'luk ampul duy anahtar ve bir tane de elektrik bandı yani bu kadar neden abartıyorsanız..tuhaf |
çok basit gerekli mağzemeler: duy,pil,bağlantı kablosu,ampül,anahtar sen bunları kırtasiyeye de o sana onları verir yapıcaksan. |
yhaaa bn babama solemeyi unuttum yapamadım doğru düzgün yazarmısınız hiç bir şey anlamadım :(:/:(:(:U |
ben hiç birşey anlamadım he öff pazartesiye lazım ya offfffffffff... |
arkadaşlar benim de ödevim var |
cevap arkadaşlar elektrik devresi kabloları gereken yerlere bağlanarak yapılı fakat nerelere bağlanır bilmiyorum ayrıca kablo kesme falan olabilir. |
| Saat: 03:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık