![]() |
ThinkerBeLL NoRanynn kompetankedi nihle HiL-aL inLove asla_asla_deme DeLLy İRONX HoT_WoRKiNG_DeViL H€L€N RUYA JÖLY Naesse AnceLime P.u.s.a.T karakiz_38........ |
The Unique:tender: |
Thinkerbell & NeutralizeR i Takdir Ediyorum:rose: |
ben sedef 21 neut thin i taktir ve örnek alıyorum arwen i örnek alıyorum mesajları türünden |
ThinkerBeLL NoRanynn kompetankedi nihle HiL-aL inLove asla_asla_deme DeLLy JÖLY Naesse AnceLime P.u.s.a.T karakiz_38 arwen İRONX HoT_WoRKiNG_DeViL H€L€N RUYA Hay_Laz ;) |
asla_asla_deme NeutralizeR ThinkerBeLL kompetankedi NoRanynn marcell |
kendimi:D:D:P şaka ama yalanda söylemiyeceğim kimseyi düzgün tanımıyorum ama şöyle bir sıra yapabiliriz... ruffy requiem kara kız 38 |
NeutralizeR Takdire şayan tam ßir Admin.. ThinkerBeLL kompetankedi NoRanynn NihLe Morrigan KendiLerini disipLinLi ,cana yakın ,Moderatör kisvesine ßürünen degiL ModeratörLügü hakkıyLa yapan insanLar Ve KendiLerine yakıştıran ßaş tacLarımız..Örnek ve oLumLu davranışLarından doLayı Teşekkürü ßir ßorç ßiLirim.. Ara Verdigim için ve Yeni üyeLerin çokLugudan doLayı ßir çok üyeyi tanımıyorum ßu yüzden üyeLer iLe iLgiLi yorum yapmak yaLan, yanLış oLur..ßu yüzden ßen ßiLirim ki MsxLabs üyeLerinin hepsi Takdiri Hak edendir..Örnek oLaßiLiyorsam de Ne mutLu ßana :) |
ThinkerBeLL , NeutralizeR , Noranynn , kompetankedi , ... PocahontaS, karakiz_38, Requiem, The Unique, NihLe, arwen, Hay_LaZ, Morrigan, ... |
NeutralizeR&ThinkerBeLL&Naesse AnceLime &PocahontaS&Leblebi&P.u.s.a.T & HoT_WoRKiNG_DeViL & asla_asla_deme & karakiz_38& NoRanynn & arwen & Hay_LaZ & the encrypted & NihLe......:inlove: |
| Saat: 16:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık