![]() |
Alıntı:
|
bnm de bir sorunum var bn msnde normal kamera acabılıyorum ama göruntülü arama başlatamıyorum yardımcı olursanız sevınırım. |
offff bnmde sorunum varrr goruntulu arama baslatamıorum neden ama normal acılıo ama goruntuluye gelınce Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) bu yazıo |
Alıntı:
Başka bir hesabınızla oturum açıp sorunun onda da var olup olmadığını kontrol ettiniz mi? |
ewet baska bır adrestede acmıo ve araclar ses goruntu kurulumu dıyınce suanda ses goruntu kurulumunu acamıoruz dıo |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229478-wlm-2009-0x8ac70004-0x8ac70202-0x8ac70013-hatalari-ve-cozumu.html |
Benim bilgisayarımda normal koşullarda hiçbir hata mesajı almıyorum ses ve görüntü kurulumundada sorun olmuyo fakat web kameramı göster seçeneği aktif değil ve birisi davet yolladığında ve kabul ettiğimde ise kameram yokmuş gibi tepki veriyo bilgisayar..Kamera normalde çalışıyo kendi programından açıp resim çekebiliyorum video çekebiliyorum sadece msnde böyle oluyo ve bu sadece benim hesabımda değil bütün hesaplarda aynısı oluyo..Msni kaldırdım yeniden kurdum onar dedim sizin dediklerinizi yaptım hiçbirşey fayda etmedi..Lütfen yardım edin vallahi sinir krizinin eşiğindeyim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
işyerine yükledim eve gidince evde de deniyeceğim tşkrlr :D bide plus'u nasıl yükliyicem onuda söyleseniz çok makbule geçer. |
| Saat: 00:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık