![]() |
günlük nbr ya.. PLaYY nereye gidio anlamadım hoşçakal falan demiş.sanda bişi dememiş:( ben okdar karışığım ki.. adeta med cezir yaşıorum.. gel gitlerdeyim.. Allah bana yardım etsin herşeyin yolunda gitmesini sağlasın.. yine eski mutluluğuma kavuşayım.. nese sonra yine gelicem unuttuğumu sanma beni ok? |
Sevgili günlük.Sınavlar başladı ve çalışmak zorundayım |
sevgili günlük bu gün kendimi hiç iyi hissetimiyorum dün komşunun getirdiği ısırgan otlu pideyi yediğimden beri bir garip oldum zehirlendim mi ne başım çatlıyor yaşlanıyormuyum ne yediklerim bile dokunmaya başladı |
Merhaba günlük uzun zamandır yokdum günlük kusura bakma ne anlatsam bilmem yani anlatacakda pek bişe yok .. canım sıkkın bıkmışşş usanmış bi halim var sanki neden onuda bilmiyorum hayırlısı diyeyim seni ihmal etmeme ye çalışıcam günlükçüğüm görüşrüz.. |
selam günlük bu gün ve son bir kaç gündür çok sıkıcı günler geçiriyorum.bu monotonluktan bıktım artık işim ve bu site de olmasa kafayı yerim heralde |
işte böyle,hayatı kaaale almayacaksın. sen onunla değil o seninle uğraşacak. eğer herşeyi kafaya takarsan evin yolu bulunmaz.Seninde kafanı şişirdik günlük ama neyse sen alışıksındır |
bugün doğum günümdü ailem ve aRdın dan aRkadaşlaRım süpriz doğum günü paRtisi hazırlamış çok güzeldi..bu günü asla unutamayacağım.. :) |
Sana derdimi anlatmaya, yazmaya gelirken artık utanıyorum..O kadar sorumluluk yükledim ki sana...Haksızlık yaptıgımı düşünüyorum..Aslında burada durup saatlerce yazmak, içimi dökmek isterdim ama olmuyor, yapamıyorum...Üzgünüm... |
Yine ağlamaklı yaptılar beni.. Ben bu insanlara kendimi nasıl anlatacağım. Çekmedim hiiçbişeyden bu cahillikten çektiğim kadar.. Amca'ya anlatmaya çalıştım sorunu ama anlamak istemiyor; kendi kör kuyusunda gördüğü aydınlığın tek gerçek olduğunu sanıyor!.. Üzgünüm, Telekomla birlikte beni de mahkemeye verecekmiş.. Ne diyeyim ki; Elinden geleni ardına koymasın. Allah akıl-fikir versin!! Bana da dayanabilecek güç ve sabır... |
BU GüZELLLiK,BU ZEKA, BU AKIL, HELE SU ANLAM DOLU GöZLERiN BüYüSü ALLAH BüTüN GüZELLiKLERi BiR YERDE TOPLAMIS. NEYSE KENDiMDEN COK BAHSETTiM SENDEN NABER |
| Saat: 21:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık