![]() |
stufplug 3.5 te avatari büyütme yokmu resmi orjinal boyurtlarinda gösterildiğini biliordum ama arastirdim bulamadim nasil büyütebilirim msn 8.5 beta da varmi ve msn pluss ta yüklü stuffplug 3.5 yükledim ama yapmaadim nasil yapabilirim yardim ederseniz sevinirim yardim lütfen |
Alıntı:
|
ben stuffplug calıstırdıgım zaman msn penceresındekı maıl sımgesıne tıkladıgımda sayfa acılıyo yonlendırılıyo dıyo ve kalıyo stuffplug kapalı oldugu zaman normal olarak hotmaıl sayfası acılıyo :(nası duzeltebılırım yardımlarınızı beklıyom...!!! |
http://img84.imageshack.us/img84/8853/errortr5.jpg Programı kurduktan hemen sonra karşıma çıkan ekran. VLM 8.5 Norton 2006 antivirüs kullanıyorum. Bu hata sizce neden çıkıyor olabilir? |
Alıntı:
Alıntı:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Teşekkürler.Bir sorum daha olacak: Stuffplug'ı yada Discovery'yi yükledikten sonra mı oldu bilmiyorum ama spaces için fotoğraflara ya da başka birinin fotoğraflarına tıkladığımda spaces varsayılan tarayıcı ile açılıyor (bende opera varsayılan) halbuki daha önce IE ile açılıyordu.Bunu nasıl çözebilirim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3.5 i türkçeleştiremedim verdiğiniz linkten indirdim içindeki tr dosyasını dediğiniz dosyaya attım çıkış dedim sonra actım dili deiştirmeye denedim olmadı plss yardım |
Türkçeleştiremiyom 3.5 stuffPlug-NG yi Türkçeleştiremiyom 3.5 stuffPlug-NG yi pls yardım |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık