![]() |
Alıntı:
Hesap Microsoft olmayan bir etki alanına aitse yani sonu @mynet.com, @superonline.com gibi ise (Microsoft etki alanında olmayan sayısız uzantı vardır, bunları hiç sayamam) boşta kaldığı süre zarfında başkaları tarafından kaydedilmediyse hesabı https://signup.live.com adresinden tekrar kaydetmelisiniz. |
YAV ARKADAŞLAR BEN AÇIYOM AMA MÜŞTERİ HİZMETLERİ YOK NE YAPABİLİRİM ACABA |
kapatılamıyor Hesabınızı kapatmak için aşağıda bulunan bir veya daha çok sorunu çözmeniz gerekir: Hesabınıza bağlı bir veya daha fazla ücretli hizmet veya bir Microsoft Points hesabı var. Bu hesabı kapatmak için tüm hizmetlerin iptal edildiğinden ve Microsoft Points hesabınızın kapatıldığından emin olun. Bununla ilgili yardım alın Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın böle diyor ne yapicaz :((( |
Alıntı:
msn adresimi silmek istiyorum fakat msn adresimi silemiyorum çünkü adresimi silmeden önce parolamı değiştirmeye çalıştım ve msn parolam kendiliğinden değişti şuan şifremin ne oldugunu bilemediğim için msn e giremiyorum ve adresimi silemiyorum. lütfen yardımcı olurmusunuz? şimdiden çok tşkr ederim... |
Alıntı:
|
slm.messenger acmaya calıştıımda hata kodu verıo.acamıyorum.uzun zamandır bu sorunu gıdermeye calıstım ama basarılı olamadım.yardımınıza ıhtıyacım var.yardımcı olabılırsenız sevınırım.ıyı calısmalar |
Alıntı:
Bu konuyu inceleyin yararı olacaktır > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı:
Hata kodu derken? Hata kodunu belirtin ve sorunuzu lütfen ilgili konularda sorunuz. |
ZİYARETÇİ: MECHUL ASKER ;) bencede kapanmıyor eğer kapansaydı 3 yıl önce kırılan msn mi geri alırdım diyorsunuzki 30 gün bir arkadaşım 120 gün demiş ama 3 yıl dır msn nim kullanılmıyor sürekli takip altındayım bir bayan adı altında kişiyi ekledim açtı adam cayır cayır kullanıyor hesabımı şirket adınaydı ama ozamanlar sanal suçlar masası işini yapmıyordu yada yoktu desem yeri var şimdi artık daha kolay kur kendi web siteni al domain ni aç msn eposta hesablarını gelsinlerde kırsınlar bundan sonra artık sanal suçlarmasasına adli suçlara bakalım bi daha kimsenin msn ni kırıla biliyormu sıkar arkadaşlar artık microsoft türkiye devrede sizinde bilginiz olsun istedim çalınan msn leri 1 hafta içinde geri alıyorsunuz hemde çalan kişiye 3 ay ile 1 yıl iletişim suçları davasından içeri alıyorlar yada epostası çalınan kişi şikayeti geri almaz ve paraya çevittirirsede zararı kadar ödeme alıyorlar yok illa bende ödeyemem derse hapis yada haciz cezası varmış bilginize geçen ay adliyeden öğrendim ;) şimdi yapacaklarınızı anlatayım e postanıza girin tüm kayıtlarını özel soru ve ip adresinizi world pad olarak kaydedin yada not defterine bu bilgileri bir usb aygıtına yada cd ye atın başınıza bir iş gelirse bu bilgileri microsoft türkiye masasına gönderin küt 1 gün sonra postanız geri geliyor ve davacı yada şikayetçi olup olmadığınızı soruyorlar gerisi size kalmış allah yolunuzu daim etsin selamlar saygılar |
lütfen msnmi tamamen kapatmak istiyorum.acılmamak üzere kaparmak istiyorum.yardım edin lütfen hesabim kaanmasa bile ekledigim kişiler tamamen silinsin istiyorum.hayat meselesi.yalvarırım yardım edin |
arkadaslar ben geçen gün mailimi kapadım tekrar nasıl açabilirim yardımcı olun şimdiden Tşkler |
| Saat: 00:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık