MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/4414-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-windows-live-messenger.html)

Misafir 6 Şubat 2007 18:57

bağlantının kopması ADSL ye bağlı deil bende 1-2 saniyede bir kopuodum 8.1 i kaldırdım sorun kalktı:rofl:

cnryxl 6 Şubat 2007 22:37

eyw kardeş paylaşım için saol çok aradım bu programı benmki hata vermeye başlamıştı sevaba girdin walla eyw...

conqurues_06 8 Şubat 2007 13:41

cok güzel bir program

rapira_ 8 Şubat 2007 14:26

sagolun... ama 8.1 in son versiyonunda bağlantı kopuyor...
8.1 betayı yükledim tekrar

NeutralizeR 8 Şubat 2007 14:34

Alıntı:

rapira_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 339632)
sagolun... ama 8.1 in son versiyonunda bağlantı kopuyor...
8.1 betayı yükledim tekrar

İlk mesajdaki resimde gösterilen şekilde, ayarları değiştirmeden uygulayın yamayı.

rapira_ 8 Şubat 2007 14:39

cok sagol ama ben sizin bu yamayı 6-7 aydır kullanıyorum
yani tecrübeliyim :)
ama olmuyooo :(

NeutralizeR 8 Şubat 2007 14:48

Alıntı:

rapira_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 339641)
cok sagol ama ben sizin bu yamayı 6-7 aydır kullanıyorum
yani tecrübeliyim :)
ama olmuyooo :(

WLM'nin tüm sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır. Herhangi bir nedenden dolayı sizde bu hatayı verdiyse, Mess Patch ya da A-Patch kullanabilirsiniz.

cagri_er 8 Şubat 2007 15:57

usta yeni versiyonu yukle diye yazı cıkıyodu..yukledim sonrada bu yamayı yukledim fakat zırt pırt hattan dusmeye basladı bende eski versiyonu yukledim..sorun nedir acaba

welat06 8 Şubat 2007 21:19

bende bu msnden bıktım valla 2 ay boyunca msn8.0 indirmek için ugraştım şimdi indirdim ama şimdide coklu acamıyorum ne yapacam yaaa

Misafir 8 Şubat 2007 21:48

Alıntı:

welat06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 340016)
bende bu msnden bıktım valla 2 ay boyunca msn8.0 indirmek için ugraştım şimdi indirdim ama şimdide coklu acamıyorum ne yapacam yaaa

Yapılacak olan basit, bakın aşağıda belirtilmiş :poke:
İlk mesajda verilen ekli dosyadaki ilgili yamayı indirip kurmak..
Hepsi bu kadar :dontknow:

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 87910)
Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya ve reklamları kaldırmaya olanak tanıyan yama (Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederiz; Mess Patch, A-Patch ya da diğer popüler eklentiler reklamların gizlenmesi konusunda daha fazla özellik sunmaktadırlar). Özellikleri ve kullanımı MSN Messenger sürümü ile aynı. Uygulaması çok basit. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, reklamları gizleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. (WLMUniversalPatcherPlusPlus095.exe - WLM Universal Patcher)

Etiketler: çoklu oturum, wlm çoklu oturum, msn çoklu oturum, çoklu oturum açma

Saat: 02:04

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık