![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Tabi MessengerPlus! 3 yüklü olması gerekir. |
çok denedim yazıları çok okudum ama plus olmuyor yauuu |
kafeme kurdum yaptım fakat bugün bi çogu yine aynı hatayı güncelleme hatasını verdi acaba nedendir |
Yok Gene Ayni Hata Veriyor Windows Farkli Sürücüde Kurulu Oldugu Icin mi Anlamadim :(( 7.5 işlemi tamamdir cok tesekkur ederim.. saolun ama şimdide PLUS calişmiyor denildiği gibi MsgPlusH.dll bu dosyamizi PLUS icine kopyaladim ama PLUS calişmadi bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.. Cok Tsk.. |
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
------------------------------------------------------------------------------------------------ Sonuç olarak; Ya Windows Live Messenger 8.1 - 8.5 gibi üst sürümlere güncelleyeceksiniz, Ya Windows 2000 uyumluluğu ile güncelleme sorununu aşıp simge sorunu ile yaşamaya alışacaksınız, Ya da verdiğimiz EXE ve DLL dosyasını kullanarak MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus! v3'ü kullanmaya sorunsuz devam edeceksiniz... Tüm Messenger sürümlerine burdan ulaşabilirsiniz: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
bende dediklerinizi denedim ama başaramadım.sonra denetim masasında msn live mess-plus live ve eski msne aşt tüm programları kaldırdım.. 7.5i baştan kurdum.eklentileride hallettim şimdilik 7.5 sorunsuz çalışıyo ama saatın yanındaki ikonlar yani msn ikonları eski ikonlar gibi değil..bulanık yada nasıl diyim böyle kare kare bölünmüş gibi bu neden kaynaklanıyo normal mi?bilgisayarı yeniden başlattım ama fayda etmedi bu msjın sahibi benim şimdi ben durumu hallettim mi anlamadım ilk sayfada anlattıklarınız yapılırsa ikonlar garip kalıcak?ben durumun farkında olmadan 7.5 sorunumu halllettim mi?7.5i çalıştıranlardada ikon eski ikon gibi mi?yoksa bende göründüğü gibi bulanık mı? |
emeğine sağlik kardesim Bi Sorum olcak size Ya.. Bizim cafede Sİmdi Bazi Makineler.. 7,0 Dan başkasini acmiyor Nasi,l live veya 7,5 acmasını sağlariz bir bilginiz varmı acaba ben okadar aradim bunla ilfgili Pek ipucular Bulamadim Bi kac tane vardi aslinda ama Olmadi Denildiği Gİvbi SOnuç Gerçekleşmedi yardımcı olursaniz.. sevinirim saygılar Kolay Gelsin.. |
Alıntı:
|
arkadaslar, bende msn 7,5 vardı yeni sürüm yazısı cıktı. yukle dedim yuklenmeye basladı 8.1 fakat sonlara dogru bi kutu cıktı ve USN gunluk yazılamıyor diyor.kaç kere denedıysem kurmayı bu yazı cıkıyor.ve 7,5 yada diger baska hiç bir surumden msn e giremiyorum şuan??? bilgisi olan var mı. tskler.. |
arkadaslar yardım edebilcek olan var mı bana ?? |
| Saat: 18:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık