![]() |
Alıntı:
|
Kardeşim Peki Bunu WLM 2009u İçin Sürümü Varmı ? Müziğin İsminin Başına Renk Kodlarını Yazdıgında Oluyo WLm 2009da :D |
kendi msnimde kırmızı gözüküyor, diğer msnimden baktığımda hala eskisi gibi gözüküyor... |
Arkadaşlar tekrar tekrar yoruyoruz belki cevabı bilenleri ama o kadar karışık yazılmış ki bi yerden sonra ipin ucunu kaçırdım ve derdime çare olacak çözüm yolunu kestiremedim onca yazı arasından.. Sorunum şu: Renkli olan isim 3-4 saniye sonra eski haline dönüyor.. Yalnız şöyle bi şey daha var; Renkli ne dinliyorum özelliğini yüklemek istediğimde install aşamasındayken doysa gen_msn.dll'yi yüklerken bi sorunla karşılaştığını/yükleyemediğini söylüyor.. (Bu arada gen_im.dll'yi silmeye çalıştım ama silemedim) Buna kesin çözüm önerisi rica ediyorum sizden.. Tekrar tekrar sorulmuş aynı şey ama ben yine sormak durumundayım.. Cevap veren ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler! :) |
Winamp'ın Tercihler (Preferences) 'den Plug-ins bölümünden silmek istediğiniz gen_im.dll'yi bulursanız oradan silmeyi deneyin. Bu eklentiyi yüklerken hata alıyorsanız, nasıl yüklenebileceği hakkında bir fikrim yok maalesef. Renksiz hale dönmesi muhtemelen kişisel iletiye müdahale eden başka herhangi bir program yüzündendir. Onu bulmalısınız, mesela MessengerDiscovery'de bu özellik olabilir. |
Teşekkürler... Arkadaşlar açıklamadaki gibi yaparsanız oluyor... |
arkadaşlar bende renkli çıkıyo ama kısa bi süre sonra gidiyo tekrar eski rengine dönüyor yardım lütfen |
bende oldu ama baskalrında deişmior yani başkalrı goremior |
2009 messenger yeni sürüm icn olanı yok mu :S renkli gözüküo ama karsı msnde renkli gözükmüo heralde bu sürümü kabul etmio |
Dinlediğim şarkıyı göstermiyor merhaba arkadaşlar buradan windows 8.5 i indirdim çalışıyor ama şarkı göstermeyi tıkladıgım halde media playerda göstermiyor. Güncelleme hatası vermeden önce gösteriyordu. Yardımcı olursanız sevinirim. |
| Saat: 22:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık