![]() |
Başkasının günlüğünü okumak çok heyecanlı:P Hiç üşenmiycem bu 269 sayfanı okuycam şimdi günlükk:hug: |
Güzel bir gün umarım öyle de devam eder... :tender: |
Bugün dünden hiç eser yok:shy2: Herşeyim ruhumun diğer yarısı:tender: Ben O'nu çok seviyorum ki:kiss2: Çok güzel bir gün umarım öyle de devam eder:tender: |
Yine bi cuma ve yine ben arada unutuyorum seni günlük :D neyse bugünde her zamanki gibi 1 gün :) İş bitmez :moo: vakit kaybetmeyeyim :uf: |
:moo: Günlük'm:hih2: Hep biz sana yazıcaz:hih!: Arada bir de sen bize yazsan olmaz dimi:P Bugünlerde çok değişik şeyler yaşıyorum:moo: Hayatımı doğrudan etkileyecek bi karar aldık Aşkımla:inlove: Bu karar bir yandan heyecanlandırıyor:inlove: bir yandan da hüzünlendiriyor:moo: Ama iyi günlerin çok çok yakında olduğunu bilmek hüznümü alıp götürüveriyo:shy2:Offf offff be günlüğüm:D dertlendim bak yine:uf:Artık birşeyler bir an önce olsun istiyorum..Beklemek yoruyor insanı:S Sınavlara da az kaldı ama...:D Hayırlısı olsun her şeyin.. Bakalım gelecek bize ne getirecek.Sabırsızlıkla bekliyorum... Seni Seviyorum BiRtanem:kiss2: |
Balık tutmaya gitmediysem, pazar günlerini sevmiyorum günlük :hih2: |
slm günlük bugün üye oldum siteyide çok beğendim emeği geçen herkese teşekkürler :) |
Günlüğüm:kiss2: Merhaba... Yine ben geldim:smiley9: Bugün coğrafya sınavımız vardı okulda:D Tam anlamıyla mükemmeldi:cl:Güzel bi not bekliyorum:hih2:Bugün uyandığım andan itibaren günümün güzel geçeceğini düşündüm ki öylede oldu ufak tefek pürüzler dışında:)) Günlüğüm:poke: devamsızlık yapanlar geri kalıyormuş:poke:Millet de rakip eksiltiyormuş duydun mu?:D Yazıkkk:uf: Bizden ne kadar korkuyorlar görüyorsun dimi günlük:P Oysa ben onları rakip görmüyorum:)) Tek rakibim var kendim:uf: İnsanın tek amacı da bu değil mi zaten kendini yenebilmek...:)Maskeler düşüyor teker teker...İç yüzleri dışlarına vurdu insanların...Dıştan göründükleri kadar masum değillermiş meğer:bilmem: Son bi kaç ay kaldı. Artık bu iş fazlasıyla canımı sıkmaya başladı.Madem bu kadar vahşileşti insanlar..Ben de bütün iyi niyetimi bir kenara bırakıp kılıçlarımı kuşanmalıyım dimi ama..Bundan sonra yapacağım her şey; hayallerim,umutlarım,kutsal saydıklarım ve onurum için... Bu bir yarış sonuçta hak veriyorum herkese:) oyunu kuralına göre oynamalı artık.. Ne diyelim günlük:poke: Umarım herkes ama herkes emeğinin karşılığını alır kii .. İyi olan kazansın.. :tender: |
İnsanın kendinle barışık olması ne kadar güzel birşey :smiley9: kahretsin çok seviyorum kendimi günlük :tender::rose: |
Konu kapandı artık günlük, sonsuza kadar kapandı.. Bir daha yaşam varsa da olmayacak kadar kapandı.. Galiba.. Çikolatacıya abone yaptım seni, artık çok sık uğramayacağım.. Yeni bir.....kadar... |
| Saat: 01:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık