![]() |
İnsanlar neden elindekilerle yetinmeye kalkmazlarda hep bir fazlasını isterler |
Seni sevmek saadet; Erisene ne mutlu. Askin gözlere irmak; Agliyana ne mutlu. Ve bu kadar cehennem acisini cekerek, Seni sevipte, hala yasiyana ne mutlu http://img88.imageshack.us/img88/424/081or2he3dq.jpg |
BunUdA bİlMiYoRDuM dEmEyİnn::=) :^) Bunuda bilmiyordum demeyin....; ))) 1. Insan kalbi, kani pompaladiginda yarattigi basinc ile kani 10 metre uzaga firlatabilir. (uuuuhhh...aman Tanrim!) 2. Bir Domuzun orgazmi 30 dakika sürer. (Bir dahaki yasaminda Domuz olmak isteyen çok olabilir !!!!) 3. Basinizi sürekli olarak bir Duvara vurarak saatte 150 kalori harcayabilirsiniz. (Halen Domuzun yaptigi ise inanamiyorum yaaa....) 4. Bir Karinca agirliginin 50 kati agirligi kaldirabilir, 30 kati agirligi cekebilir ve zehirlendiginde her zaman sag tarafina dogru düser. (nasil tespit etmisler inanin cok merak ediyorum) 5. Bir Hamamböcegi 9 gün basi koparilmis olarak, acliktan ölene kadar, yasayabilir (Yorum yapmayacam, igrenc cünkü. bööööhhhh .....) 6. Bazi Arslanlar günde 50 defa ciftlesebilirler. (Domuzun durumu daha iyi sanki...muhahahaha) 7. Sicrayamayan (ziplayamayan) tek hayvan Fildir. (Bu, iyi bir haber!) 8. Devekusunun gözu beyninden daha büyüktur. (Böyle insanlar taniyorum valla...) 9. Deniz yildizinin Beyni yoktur. (Böyle olan insanlar da taniyorum billa..) 10. Kutup Ayilari solaktir. (acaba nasil buldular, ellerine kalem mi verdiler?) 11. Zevk icin sevilen yaratiklar Sadece Insanlar ve Yunuslardir (E peki domuz, o ne oluyor...??? :^) |
hergün bir ömür gibi geçiyor yanımda yoksun biraz önce balkona çıktım ve bulutlara baktım seni çizmişler bulut olmak istedim sana gelebilmek için buluttan bi teselli istedim bana getirmesi için seni oda bana senin ona verdigin yüreğindeki sevgini verdi evet şimdi yüreğimde bir tutam sevgi var ve ben sana o bulutu gönderiyorum seni seviyorum... aşkıma her şeyime bitaneme ahmetime |
Asla Bitmeyen Konu... http://ozel.balca.net/resima/jpg/sitem10040.jpg BİR YALAN UĞRUNA BİTTİ İŞTE... UYUZDUN UYUZ KALACAKSIN...! http://ozel.balca.net/resima/jpg/sitem10018.jpg ANLAMADIN, ANLAMIYORSUN, ANLAYAMAYACAKSIN... KENDİME YAZIK EDİYORUM BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM...! GİDECEKSİN DİYE HERŞEY, AMA UMRUNDAMI SENİNBEKLEYENİN ÇOK NE OLSA...! |
Ben gönlüme aldım seni, Hiç tereddüt etmeden bir dakika bile 'gider mi' diye düşünmeden Canımı, ömrümü kaybetmeyi göze alıyorum, 'acaba değer mi ? ' diye düşünmeden. Her günümü, her anımı seninle geçiriyorum Sessizce, delice Herkesten habersiz, Kimi zaman senden bile... Gecelerim de senin, rüyalarımda, Hayallerim, ümitlerim de. Kalp atışlarım sevginle her dakika her saniye Bekliyor gelir mi, ararmı diye. Ben gönlüme aldım seni, Hiç tereddüt etmeden bir dakika bile 'gider mi' diye düşünmeden Canımı, ömrümü kaybetmeyi göze alıyorum, 'acaba değer mi ? ' diye düşünmeden. Meydan okuyorum şimdi sana, Cesaretin var mı? Yaşadığın bu aşkı haykırmaya, Yada en azından Seni Seviyorum diye bağırmaya... Cesaretin var mı unutmaya. Son noktayı koymaya. Bu kadar yalandan sonra Cesaretin varmı aynaya bakmaya... Yasmin Kaynar |
Hangi şiire başlasam suskunum sana Dağ göğsünde bir kaya diliyle suskun Güneşte kavrulan bir kum tanesi Çatlayan dudaklarım oluyor her gece Yağmura suskun yaşamaya suskun Haykırabilsem Belki bir nehir köpürebilir sesimde Silinebilir kuraklığın bütün izleri Upuzun çöller vadileşebilir içimde Hangi güzelliği özlesem suskunum sana Yürek boşluğunda bir of kadar suskun Özlüyorum seni masmavi Koşuyorum sana bembeyaz Ve kahroluyorum bir anda kapkara Ah oluyorum Of oluyorum Ve susuyorum Oysa haykırabilsem Işık yumağı bir pınar olur soluğum Hangi türküye uzansam suskunum sana Ağıt ağıt, özlem özlem suskun Tut ki vurulmuşum Aşktan ve kandan bir damla olmuşum Bir saçlarının rüzgarına Bir de ağzının kıyılarına konmuşum Hangi dalga silebilir beni senden Hangi kasırga koparabilir Ben saç tellerinde bir ezgi olmuşum Coşkuların her şahlanışında Sana deprem deprem susmuşum Ve sana susmaktan inan ki yorulmuşum Yeter olsun gözlerinde ışık fırtınası Sözlerinde baskı yasası yeter Hangi kavgayı özlesem suskunum sana Zafer sabahlarında gece kadar Bayram sabahlarında yas kadar suskun Böyle güzelliklere de Böyle suskunluklara da lanet olsun Al bu suskunluğumu al artık Al ki Bütün gürültüler kahrolsun Dj_gölge_m |
Asla Bitmeyen Konu... Erkekler Ağlamaz İçinde bin pişmanlık gözlerinde yaş Yüzünde yasak duyguların verdiği garip telaş Sesinde bir burukluk ellerin soğuk Boğazında düğüm düğüm kelimeler Erkekler ağlamaz... Sil gözyaşını kaçırma gözlerini benden suçlu suçlu Erkekler ağlamaz... İnsanız unutma sustururum zamanla içimdeki acıyı Gözyaşların içimi eritiyor Erkekler ağlamaz canım sil gözyaşını Yaşadığın o günleri unutmak zor Geceler boyunca beklemek nedir onu bir de bana sor Çok özlemek ve sevmediğini bilmek Sonu gelmez acılarınla beraber Erkekler ağlamaz... Uyuzum: Senin İçin Gözyaşı Döküyorum ve Yine Aklımda Olduğunu Belirtiyorum... Cadısı: Birtanem Erkekler Ağlamaz Sil Gözyaşını, Hem Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez. Sen Ağlama Dayanamam Ağlama Gözbebeğim Sana Kıyamam...(U) http://www.sevdimseni.net/Resimli_Yazilar/images/utanmadim.jpg |
Kardelenin Öyküsü kardelenin öyküsü bu biraz ürkek biraz çocuk gökyüzüne sevdalı aşkı arıyordu en son bulamadıysa eğer ağlıyor olmalı... gözlerimin içine bakardı tüm saflığınla.. ne desem yüzünden yaş akardı bir gün koptu benden şiir yazdım ona okuyor olmalı... gerçekler ona göre değil düşlerde gezinirdi gece yarıları.. bir gün o da uyanacak ayrılıklara belki ağlayacak sabaha karşı ama şimdi.. şu an uyuyor olmalı... durup durup kaçardı benden bir köşeye saklanırdı cesaretin varsa sev derdi hep ki o benim gökyüzümdü anlamadı... |
Yüreğine düşen acının sebebi ben olmamalıyım. Sana yazdığım kadar, yada mektupla sana havale ettiğim duygularımın kaçta birini yüzüne söyleyebildim.Kalemin kağıda temas etmesi, yüreğimin avuçlarına süzülmesi demektir.O nedenle hakikatimin en ince sırlarını sana yazdığım mektuplarımda bulacaksın.Sana öyle sıradan mektuplar yazmak seni ciddiye almamaktır. İhaneti yakıştıramam kendime, taşıyamam. Yüreğine düşen acının sebebi ben olmamalıyım |
| Saat: 21:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık