![]() |
ACİLLL YARDIM!!!!!!! ARKADAŞLAR BEN BU PROGRAMI KULLANDIKTAN SONRA HEMEN ARDINDAN MSN İMİ AÇTIM AMA KİŞİLERİM GÖRÜNMÜYOR SAYFADA..NE YAPABİLİRİM??? LÜTFEN YARDIM!!! |
tırt bu iş |
Arkadaşlar S.a Ben Bilgisayar Teknisyenim İlk Başlarda Korkum Vardi Acaba Fake Fln mi Diye ? Ama Biraz İnceledigim Kadariyla Şüpheniz OLmasin Proğram İşe Yariyo Sildi Şimdilik Sorun Yok Kolay Gelsin.. |
bu program nerden indiriliyor ben bulamadım nerden indiricem söylerseniz çok sevinicem çünkü 1 saattir gözlerim yoruldu bulamadım ... |
bu program nerden indiriliyor ben bulamadım nerden indiricem söylerseniz çok sevinicem çünkü 1 saattir gözlerim yoruldu bulamadım ...:(((( |
yhaa bu program live messenger da çalışmıomuuuuuuuu:(((( |
ne oldu bir cvp gelmedi nerden indiricem bu programı göremedim cevap verin lütfennnnnnnnnn :((( |
ben bulamadım indirilen program nerden indirilecek yardımcı olurmusunuz lütfen dawnload dediği yerden indirdim ama sonra masa üstünde kitap dosyası kaydetti program fln kaydetmedi nasıl olucak please help........................................................!!!!!!!! |
Alıntı:
Hatırlatma; karşı taraf sizi kişi listesinden silmediği sürece onu izinli listenizden silmeniz mümkün değil. |
programı indirdim ama hiç bir işe yaramıyor yani anlayacağınız karşı taraf bizi silmeden ancak hava sileriz bizler beklemekten başka çaremiz yok arkadaslar bostan yere programlarla uğraşıp kafanızı yormayınız |
| Saat: 21:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık