![]() |
pette bedava programsız hileeeeeee ya en kolayı facebookta anne young die biri var onu ekleyin...pet societyde onun pet hep kirli olur... tüm hayvanları temizleyin sayfayı yenileyin bidaha kirlenio bidaha temizle coinsler cepteeee |
uuuuuyarııııııııııı bakın bu hile bana her istedimde 20.000 tl verio yapın |
nasıl kullanılıyor kısa ca söyleyin yaa |
yaa bana biri yabarmı ben yabamıorumm cok denedmm ama olmuyo kaydetmio birii bana yabsınn :(:(:( |
Ya Lütfen İyi Bilen Biri Resimli anlatım yapabilirmii.. |~.. Çok zor çünkü yapmak ...;? |
kodu bulamadımmm ben 13 yasımda oldugum halde hepsini buldum yaptım ama sadece o rakamlı harfli kodu bulamadım... kim kodu bulduysa yazabilirmi |
NoLLLLLLLLLLLLLLLLLuRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Yhaa nolurr yhaa level hilesi söleyinn dediqiniz proqramLara baqTmm oLmuYo NoLuR Yhaaa esqiDen 2.dim Simdi 5. FaLan LüTFeN Doqru SöLeYiN :'( |
hile bn bu oyunda çok iyiyim 4 kere tüm evi baştan döşedim yada 5 kere evim süper bende bi hile buldum benimde knkm öğretti biri varmış onu ekleyip eşya yolluyomuşun adı sanırım sevgi aktaş valla banada knkm söledi bn yolladım geldi para fln yanlız çok güzel ve pahalı eşyalar yolladım çok geldi sizde deneyin ama sevgi aktaşın evi süper yaa bayıldım |
ben hileyi buldum 1 tek hile kodunu bulamadım yha millet ben editörün her dedigine uydum sadece hile kodunu bulamadım 3 üncü kutunun yanındamı nemiş bulamadm ama bn yardm edn |
emre bektaşoğlu die bi çocuk varmış onu ekleyip her eşyanızı yollayın o size geri yolluo kısa zmn da lv atlıonuz |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık