MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

SüPeRsiN 11 Ekim 2009 21:52

Nereden başlasam bilemedim:P Gidiyo hayat işte kafasına göre. Günlerim kimi zaman mükemmelken kimi zaman geçmek bilmiyo.Her insan da olduğu gibi. Mutluyum. Gerçekten mutluyum.Direncim arttı yaşadığım her şeye karşı.Özellikle gribe:rofl: Yuvarlanıp gidiyoruz işte.Başka ne bekliyorsun ki?

king nothing 8 Aralık 2009 02:12

Sevgılı gunluk bu gece yarım saat once bızım peder bana pc yı kapat serserı dedı ve bunun ardından bende ıngılızce kufur ettım..cevıremedıgı ıcın ne konusuyorsun bana turkce soyle dedı bende acıklamasını yapınca on dk evın korıdorlarında kovalamaca oynadık araya annem gırdı peder yatıstı ve odaya gıttım adam tam uyuyacak ensıferıum dan ahtı parcasını calıp sonuna kadar actım haha kendımı bır saga bır sola attım duvarları tekmeledım peder kalktı sulaleme saydı ve oklava ıle dısarı kadar kovaladı ve ardından annem yıne gece gece araya gırdı yatıstı ve sımdı msxlabs gunlugune bunu dokuyorum.gunluk bu geceyı unutma ben unutmuyacagım..:D

BiRuMuT 22 Aralık 2009 16:50

ah günlük ah :inlove: bütün gün hiçbir şey yapmadan evde tembel tembel oturmak ne güzelmiş günlük özlemişim kendimle başbaşa kalmayı :tender: tembelliğe alışırsam mı ? ^o) yok günlük olurmu hiç sorumu bu sende amaaan bigün keyif yaptık çok gördün :hih2:

reyan 22 Aralık 2009 18:37

Canımm günlüğüm bu gün o kadar yoğundumki akşamın olcağını düşünemiyodum ama bak akşam olmuşş hayat bi varmış bi yokmuş bende bu ikilemin arasında kalmış bi var bi yokum.Bu gün var olduğum günümdeyim, cok mutluyum, içim içime sığmıyor.. Mutluluğumun en büyük sebebi yağmur yağıyo kentime ve ben üşüyorum, sonbahar iklimini yaşıyorum bu herkes icin mutluluk sebebi olmayabilir ama senede 3 4 kere yağmur yağıyosa bi ülkeye o ülkede yaşayan herkes benim gibi mutlu olcağına inanıyorum..

..Yaşasın yağmur..

..Yaşasın soğuk hava..

..Yaşasın yaşamakkk..

Handem_ 2 Ocak 2010 03:37

Yeni yılın ilk yazısını ben yazayım günlükcüm.Yıl yenilendi de noldu,herşey aynı sadece rakam değişti gözümde.Alışmak gerek

öff ben eskiden de günlük tutamazdım zaten. neysee:D az ve öz olan iyidir,yeter bu gece için,çok bile:=)

BiRuMuT 20 Ocak 2010 07:29

26 saat 45 dakikadır uykusuzum daha ne kadar sürecek bu durum bilemiyorum :faint: neler oluyo bana günlük neden uyuyamıyorum uyumak istiyorum :moo: :hysteric:

blueeyez 30 Nisan 2010 00:02

tanıdık kimse kalmamış...

_MMia_ 16 Mayıs 2010 23:24

Valla buraya yazarsam hafize pek bi darılır;ne iş beni başka günlüklerle mi aldatıyon falan der..

İyisi mi kendi günlüğüme yazayım..

_g3v3z3_ 1 Temmuz 2010 00:31

sabah önemli bi denetimim var önümde klasörler dosyalar ama ben neden nette takılıomm .. facia gbi bişi bu yaa |-)

king nothing 3 Temmuz 2010 17:31

Kaptanın seyir defteri: yıldız tarihi 20010 ) uzay yoluna doğru hızlı ilerlerken geminin seyri bilinmeyen bir gezegene doğru faili meçhul bir şekilde ilerler.kaptan kirk hamilton pardon kaptan kirk rotamızı belirlerken mıster sapık kepçe kulakları ile yeni bir iletişime parmak bastı.bunun ne kadar doğru bir hareket olduğunu geminin doktoru ile tartıştık ama sapığa bir teşhis koyamadı..gemi belirsiz ilerleme yolunda ilerlemeye devam ederken dünyadan 12223456 ısık yılı uzakta niye bu kadar uzağa gittiysek o da kaptanın ayrı bir mallığı ama ilerliyoruz..ne siz sorun ne ben sölim burda gece oluyor ama bir türlü gündüz olamıyor nedensel bir boyut içinde kendi gelgitlerimizde mister sapık ile geyik yaparken maymunlar cehennemine düştük :D aaa ne tesadüf darwin de aralarındaymıs ve bu yıldız tarihi için ölümsüz bir andır..yıldız tarihi 2011 herkes yalan oldu herkes kendi dalgasında :D gemide zaten kendinden geçti dağıtıyor hayata ve samanyoluna argo tabirlerde bulunuyor...

Saat: 21:30

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık