![]() |
Deniz Seki ~ Adaletsiz Seçim Gün boyu bunu dinledim günlükk..çok yalnızdım bugün, oysa yapcak okadar çok sey varken beklemeyi seçtim bekledim.. bekledim.. bekledimm |
tarkan-öp kuzenim yüzünden gün boyu bu şarkıyı dinledik... |
Sıkıldım ve yarın 2 tane önemli sınavımın olmasına rağmen hala bekliyorm neyi bekliyorm bende bilmiyorm.. Çok mutsuzum :( Korkuyorm :( Yapmam gereken bir çok şey var.. Hepside sırasını bekliyor.. Oyüzden 5 dk sonra çıkış yapıp işe koyulucam.. BUgün gerçekten çok zor bir gün.. Her şeyi tamamlayıp rahata kavuşmak istiyorm :(:( |
sınava çalış test çöz sıkıldım yha günlük :D |
Kucağımda laptop,yanımda bir paket ayçekirdeği ,tv de 3. filmi izliyorum.Bir yandanda dolanıyorum nette...Uykum geldi,uyusammı,filmi mi bitirsem? Hava sıcak,sıkıcı,ağır... Uyumak daha evla galiba. Aman buraya yazdığımı Hafize görmesin,kıskanır mıskanır neme lazım. |
Bugün üzerimde bir yorgunluk var halsizim.. Gözlermde hafif bir ağrı.. Güneş yüzüme vuruyor ama gölgedeyim.. Off çok sıkıldım :(:( Bu hava beni strese sokuyor.. Oysa Pazartesi benm doğum günüm :(:( |
gecem gunduzum MsX.yaptigim baska sey yok |
Garip bir gece oldu günlük neyse vakit uykuya doğru nüksederken sanırım huzurlu bir sabah için uyuklama vakti geldi...bye günlük....:S |
Bugün Ankara bildik çehresinden biraz daha soğuk ve ıslaktı..anlaşılan kış yaklışıyor....Umarım bahar çabuk gelir... |
Dışarda herkes arızalı çamaşır makinesi gibi titreye titreye yürüyor. Kalın giyinin :/|:/| |
| Saat: 21:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık