![]() |
Konuyu açan ve sorulara cevap yazan arkadaşım... 6630'a kurdum programı. Ama aldığım mesaj şu oldu: Sorry, this service is not available yet otuside China mainland..... Bu konuda ne söyleyebilirsin? Kullanamayacağım gibi görünüyor programı? |
Alıntı:
Çin, Tayvan, Hongkong... Programları eklediğimiz zamanlarda dünya çapında kullanılabiliyorlardı. Windows Live Messenger Mobile yerine Agile Messenger'ı kullanabilirsiniz. Ücretsizdir: Cep Telefonundan MSN'e Bağlanın - Agile Messenger (Agile Mobile) |
Öncelikle daha önceden verildiyse kusura bakmayın programdaki harflerin karelenmesi sorunu telefonun dilinin türkçe olmassından kaynaklanıyor programa girmeden önce telin dilini ingilizce yapın sonra programı çalıştırın |
yaa abi ben 6020 kullanıyom nasıl kurmam gerekiyor? |
ya arkadaşlar bende 6230i var bluetooth la yolluyorum ama neden desteklemiyo ya ben modeline uygun program indiriyorum ama yollayınca inmiyo lütfen şuna bir çözüm yolu bulalım |
6131 e olmuyo muu yardım edinnnn |
İlk mesajda bağlantısı bulunan Agile Messenger'ı deneyebilirsiniz. Aldığınız hata mesajlarını tam olarak belirtmeniz, çözüm önerisi sunmamızı kolaylaştırır... |
arkadaşlar neden listemizdeki kişilerin tamamını göstermiyor??Yarısını gösteriyor..örneğin 40 kişi ise 23ünü filan gösteriyor.. |
elinize sağlık bendede 6270 var çalıştıramadım yardım lütfen::$^o) |
siemens cx75 için hangisini indirmeliyim |
| Saat: 00:12 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık