![]() |
Alıntı:
Ardından yamayı, ayarları resimde gösterildiği şekilde bırakarak uygulayın. Windows Live Messenger kısayoluna kaç kez tıklarsanız, o kadar yeni Windows Live Messenger işlemi başlar ve bu şekilde dilediğiniz kadar farklı hesapla oturum açabilirsiniz. Windows Live Messenger'ı yeniden indirip yüklemeniz gerekiyorsa: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > buraya kadar tamam ama onar çıkmıyoo gorunmuyoo nerde yazıyoki onar??uğraştırıyorum ama..:( |
Alıntı:
|
oldudda bittii maşallah tanrım ya!!ELİNİİZEE SAĞLIKK!!!!!!!!!!!!!!!!çokk mutluu olldummmm yaa..şimdi dilediğimmce süssleyebilirim gonul rahatlığıylaa bu siteden diimi..??:) |
Alıntı:
Evet, gönül rahatlığıyla hayal gücünüzü kullanabilirsiniz bu siteden |
gerçekten çok teşekkurler aradıgım herseyı bulabılıyorum bu sitede Saolun arkadaşlar ... |
tamam bende buldum çok harika şeylerr halannda bulmaktayım çok sağolun |
SLM LIVE MESSENGER 8.1 i PROGRAMSIZ COKLU OTURUM ACAMIYOMUYUZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM |
teşekkürler... Pardon ama ben 8.1 i kullanıyorum. reklamları gizleyin diyorsunuz gorünmez seçeneğini işaretliyoruz galiba ve buna gerek var mı acaba... şimdiden tekrar teşekkürler.... |
arkadaşım bende 8.0 var beta falan değil yine çalışmıyo yine çalışmıyoooooo. |
| Saat: 22:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık