![]() |
japonyada egitim icin bi kactane sinavdan geciyorsunuz dil yeterlilik sinavida bunrardan biri bu sinavrari kazanirsaniz japonyada okumaniz icin vize ve gerekli islemler yapiliyo daha fazla icin konsololuk sitesine bakabilirsiniz |
çok saol:cici: |
ilginç bir soru da benden ; türkiyede insanlar çin , japon ve kore insanları için kısaca çekik gözlü derler. peki japonyada bizim için yuvarlak gözlü falan deniyor mu? ^o) |
ahh hayir denmiour en azindan tanidiklarim demio |
ınsanı ınsan yapan bırbırılerının kulturlerıne anlayıslarına saygı gostermesıdır bence. Japonlar benım analızıme gore dunyada ıyı nıyetlı sayılabılıecek ulkerlden bırıdır . Konu ıle ne alakalı bılmıyorum ama sormak ıstedım japonların gozun de turker nasıl ınsanlardır ve turk kulturu tarıhı hakkında ne dusunuyorlar. Bırde turk ınsanlarından nasıl bır davranıs alıyorlar merak ettım. |
bu harikiri yapanlar neden yapıyor :bilmem: |
japonlar hassas insanlar gururlarına yediremedikleri yada ne biliyim insanı intihara götürecek şeylere mağruz kaldıklarında harakiri yapıolar bunla ilgili türkiyede amerika-japon ve türk ortaklıında bi köprü yapılmış ama köprü yapı bittikten bi süre sonra yıkılmış köprünün yapımından sorumlu olan mühendislerden japon olanı yaptıı köprünün yıkılmasını gururuna yedirememiş ve harakiri yapmış,amerikan olan zararı karşılamış,türk olanda giden çimentoya malzemaye dert yanmış:@ ama tabi erika daa i bilir bu HARAKİRİ yi Alıntı:
bende bunu çoo...........kkk merak ediyorummm^o) |
Alıntı:
en son sruyu anlamadim oO bi cok japon turkiyeden ve turklerden hoslaniyo kultur olarak yakin oldugumuzu soylemisti bi arkadasim ve kurtulus savasini inceleyip ogrenen bazi japonlarin Turkiyeye gitmek ietdiklerini soyledigini duydum Hiroto adindaki bi arkadasim demistiki Turklerde japonlar gibi gururlu asla kendileri icin cok onemli biseyden vazgecmezler cok gurulular ve cok cesurlar demisti =] bende bunu konuya nasil baglicagimi bilmiyoum ~_~' ama sanirim anlarsinis ben bu sorularla cok karsilastim boyle sorular cevaplamasi zor sorulardan |
ya kültürel bir benzerliğimiz var ancak kore savaşı çok hazindir bizim için |
japonyada en merak ettıgım konu depremler oluyor o kadar cok deprem oluyorkı turkıyenın aksıne japonlar bunu normal karslıyorlar ve gercekten turkıyenın bu konuda ogrenmesı gereken cok sey var gıbı bence cunku en ufak arcı sarsıntısında balkondan atanmı var dersın esını kızını bırakıp kendını dısarıya atan tuhaf ınsanlarımı dersın. Yanı bız depremle yasama gercegını bır turlu ogrenemedık. Japonlar nasıl bır yol ızlıyor nasıl cozumlerle kendılerını guvende tutabılıyorlar bu konuda aydınlatırsan cok sevınırım gercekten ogrenemem gereken japonların temel konularından bırıdır.Bak cevap vermessen o balkonlardan atlıyanlar lıstesıne benıde eklersın ona gore bır cevap beklıyorum kısa kestırıp te cope atma lutfen:D |
| Saat: 22:54 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık