![]() |
80048820 hatası messenger 80048820 hata dıyor 3gunden berıı gıremıyorum tekrardan kurdum fakat olmuyor kafayı yıcem nedır bunu cozumu bılgı verırımısınız tesekkurlerrr |
Alıntı:
80048820 no lu hata için.. Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun.. Eğer doğruysa; Başlat-->Çalıştır--> a gelin regsvr32 softpub.dll yazı ve enter deyin... Bu kadar... |
Alıntı:
80072ee6 no lu hata için; Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın: regsvr32 MSXML3.dll ve Tamam deyin. Daha sonra Messenger i çalıştırın ve oturum açın. Bu sorunu çözmezse şunu deneyin: Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın: CMD ve Tamam deyin. Tamam dedikten sonra açılan komut penceresine de şunu yazın: ipconfig /flushdns ve enter yapın. Messenger ınızı çalıştırarak oturum açın. |
slm, arkadaşlar ben birşey soracağım, msn messengerde görüntü resimim yerine bilgisayarımda kayıtlı olan hareketli gif dosyasını koyabilirmiyim, ve bu sürekli oynarmı, yada nasıl yapabilirim, teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
|
Selam arkadaşlar; Hotmailimde çöp kutusunu boşaltamıyorum, kişi silemiyorum ve kişi listemde değişiklik yapamıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba ?? |
Sorunun kullandığınız tarayıcından kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak adına ikinci bir tarayıcı yüklemenizi öneririm. FireFox'u indirip kurun ve hotmail hesabınıza bu tarayıcıyı kullanarak giriş yapın... |
selam abilerim bana msn den konuştuğum birinin ip hnumarasını alabilirmiyim sölermisiniz benim içi çok önemlide |
Anlıyorum, insanlığın yararına çalışmak istiyorsunuz... Fakat maalesef size bu konuda yardımcı olamayacağımızı söylerek büyük bir keder içinde buluyorum kendimi... Üzgünüz... |
MSN 6.2 yi KULLanamıyorum arkadaslar bu sürümü yeni bi sürümü oldugundan dolayi kullanamıyorum yeni surumu var diyo evet dersem yuklemeye baslio hayır dersem acilmiyor bu sürümü nasıl kullanabilirim... |
| Saat: 18:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık