MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

batuu 2 Ocak 2006 21:04

80048820 hatası

messenger 80048820 hata dıyor 3gunden berıı gıremıyorum tekrardan kurdum fakat olmuyor kafayı yıcem nedır bunu cozumu bılgı verırımısınız tesekkurlerrr

Morrigan 2 Ocak 2006 21:10

Alıntı:

batuu adlı kullanıcıdan alıntı
messenger 80048820 hata dıyor 3gunden berıı gıremıyorum tekrardan kurdum fakat olmuyor kafayı yıcem nedır bunu cozumu bılgı verırımısınız tesekkurlerrr

80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazı ve enter deyin...

Bu kadar...

Morrigan 2 Ocak 2006 21:26

Alıntı:

derkinay adlı kullanıcıdan alıntı
kardeşş yokmu 80072ee6 bu sorunu çözümünü bilen yaws heryere baktım belki gözümden kaçtı ama yok arkadaş msnsiz kaldık yawss nolur bi yardım şu zavallı kardeşinize
:turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye:

80072ee6 no lu hata için;

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın:

regsvr32 MSXML3.dll ve Tamam deyin.

Daha sonra Messenger i çalıştırın ve oturum açın.

Bu sorunu çözmezse şunu deneyin:

Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın:

CMD ve Tamam deyin.

Tamam dedikten sonra açılan komut penceresine de şunu yazın:

ipconfig /flushdns ve enter yapın.

Messenger ınızı çalıştırarak oturum açın.

orkunburak 2 Ocak 2006 22:48

slm, arkadaşlar ben birşey soracağım, msn messengerde görüntü resimim yerine bilgisayarımda kayıtlı olan hareketli gif dosyasını koyabilirmiyim, ve bu sürekli oynarmı, yada nasıl yapabilirim,

teşekkürler

Morrigan 2 Ocak 2006 23:14

Alıntı:

orkunburak adlı kullanıcıdan alıntı
slm, arkadaşlar ben birşey soracağım, msn messengerde görüntü resimim yerine bilgisayarımda kayıtlı olan hareketli gif dosyasını koyabilirmiyim, ve bu sürekli oynarmı, yada nasıl yapabilirim

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Dinamik Görüntü Resmi kullanabilirsiniz, bunun dışında şu an için hareketli gif resimlerini görüntü resmi olarak kullanabilmeniz mümkün değil...

.

didem77 3 Ocak 2006 00:33

Selam arkadaşlar;
Hotmailimde çöp kutusunu boşaltamıyorum, kişi silemiyorum ve kişi listemde değişiklik yapamıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba ??

NeutralizeR 3 Ocak 2006 01:11

Sorunun kullandığınız tarayıcından kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak adına ikinci bir tarayıcı yüklemenizi öneririm. FireFox'u indirip kurun ve hotmail hesabınıza bu tarayıcıyı kullanarak giriş yapın...

ycozkara 3 Ocak 2006 13:00

selam abilerim bana msn den konuştuğum birinin ip hnumarasını alabilirmiyim sölermisiniz benim içi çok önemlide

NeutralizeR 3 Ocak 2006 13:04

Anlıyorum, insanlığın yararına çalışmak istiyorsunuz...

Fakat maalesef size bu konuda yardımcı olamayacağımızı söylerek büyük bir keder içinde buluyorum kendimi... Üzgünüz...

Gameower 4 Ocak 2006 19:40

MSN 6.2 yi KULLanamıyorum

arkadaslar bu sürümü yeni bi sürümü oldugundan dolayi kullanamıyorum yeni surumu var diyo
evet dersem yuklemeye baslio
hayır dersem acilmiyor bu sürümü nasıl kullanabilirim...

Saat: 18:38

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık