MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/83815-windows-live-messenger-9-0-icin-a-patch.html)

silent_man71 20 Ocak 2009 09:26

çok teşekkürler usta

teamo 21 Ocak 2009 18:23

bunun tam versıonu cıkıcakmı acaba daha fazla ozellık olanı su bılgı cubugunu kapat secenegı olsa buda yeterdı bana... bı bılgı varmı acaba cıkıcagına dahıl tskrler...

mito1172 23 Ocak 2009 07:19

Alıntı:

boozey adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291902)
Su an tekrar denedim normal sorun yok! Fakat komik olan ben burdan indirip zaten kurmustum :) Bir arkadas için tekrar indirmek istedigimde Kaspersky sayfayi açmadi ve Trojan uyarisi verdi! Bu hem kendi pc'imde hemde Teamviewer ile baglandigim Remote pc'de oldu! Belki Teamviewer açik oldugundan kaynaklamisda olabilir :S

olabilir kardeş bazen vürüs programları saçmalıyor:Dbende bi örnek vereyim geçende msnye pc de bulunan burdan indirdiğim göz kırpmalarını yükleyeyim dedim vürüs programı ciyaklıyor trojan tuttum diye:D:Dhade be salak deyip kapadım programı yani bir yıldır pcde kayıtlı olan göz kırpmalara trojan diyor tıklayınca:Dbaya bi gülmüştüm.sende aklında bulunsun bu tip olaylarda kapat programı keyfine bak bazen can sıkıntısından heralde vürüs yakaladım diye aksiyon yapıyor:D

NeutralizeR 23 Ocak 2009 12:11

Avast! antivirus kullanıcıları lütfen bu mesajı okuyunuz.

mito1172 23 Ocak 2009 20:31

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1295910)
Avast! antivirus kullanıcıları lütfen bu mesajı okuyunuz.

sağol kardeşim bunu biliyordum ama nerden yapılır bakmamıştım:)direk saatin yanından korumayı kapatıyordum güzel bilgi teşekkürler;)

teamo 24 Ocak 2009 20:01

bı cvp gelmedı dedıgım gıbı a patch tam sürüm varmı daha cok ozellıklı olan bı oncekı versıondakı gıbı cıkıcakmı acaba yoksa windows live messenger 2009 ıcın a patch bu kadar ozellıklemı kalcak ?

bı cvp alamadım a patch surumu sadece bu ozellıklerlemı sınırlı yoksa tam suurmu cıkıcakmı oncekı versıonlardakı gıbı cok ozellıklı tskr ederım

bırıncı yazdıgım gelmedı dıye tekrar gonderım dedım pardon :D

ahmed 24 Ocak 2009 20:15

Alıntı:

teamo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297111)
bı cvp gelmedı dedıgım gıbı a patch tam sürüm varmı daha cok ozellıklı olan bı oncekı versıondakı gıbı cıkıcakmı acaba yoksa windows live messenger 2009 ıcın a patch bu kadar ozellıklemı kalcak ?

bı cvp alamadım a patch surumu sadece bu ozellıklerlemı sınırlı yoksa tam suurmu cıkıcakmı oncekı versıonlardakı gıbı cok ozellıklı tskr ederım

bırıncı yazdıgım gelmedı dıye tekrar gonderım dedım pardon :D

şuan yeni bir sürüm yok çıktığında bildiririz ve sitemizde yayınlarız...

teamo 24 Ocak 2009 20:17

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297126)
şuan yeni bir sürüm yok çıktığında bildiririz ve sitemizde yayınlarız...

tamam tskr ederım ahmed

EsPriTüeL 8 Şubat 2009 11:49

ben uyguladım. msn komple kapadım. fakat o en aşağıdaki reklamı kaldıramadım bir türlü ya ?

daha önce 8.5 de sorunsuz yapıyordum :S o gözüme çarpıp duruyor.

msn sürümüm 9.0 son sürüm. Plus kullanıyorum eklenti olarak. yardım ederseniz sevinirim :)

ahmed 13 Şubat 2009 16:32

Windows Live Messenger 9.0 (14.0.8064.0206) için uyumlu yeni A-Patch:

Version: 1.43 (build 2)

Saat: 21:31

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık