![]() |
slm,yukardaki programı kurdum,güya engelli listemi tek tek silip temizledim,msn i kapatıp açtım,ama engelli listem oldğu gibi duruyor temizlenmemiş,acil yardım pleaseeeeeeeeeeeee |
Çok işime yaradı program gerçekten işe yarıyor teşekkürler |
kardes yaptıgınız program biseye yaramadı ben sildiklerimi engellediklerimi ama beni silmeyenlerin gizlilikten gitmesini istyordum burda denedim ama hic bir sonuc alamadım hala duruyolar ne istir yoksa benmi yalnis bise yaptım |
Alıntı:
*Yukarıda anlattığım şeyler WLM 2009 için çalışır. Daha düşük sürümleri kullanıyorsanız sizi silmeyen kişileri silmek Messenger'ın çalışma mantığından dolayı Messenger'da yeniden oturum açtığınızda size o kişi için "Bu kişi sizi ekledi" uyarısını çıkartır ki o kişiyi engellemedikçe ya da kişiye izin vermedikçe o uyarıyı almaya devam edersiniz, bu da "o kişiyi en başta niye listeden sildim ki o zaman" dedirtir. |
sen harika birsin bu programı yapan kişi.seviyorum seni ve destekliyorum böyle fayladı programların kurban olurum ben |
Yha Bu siyahla yazıLnları nasL siLKcz yardmcı olun lutfen..tskrler... |
Alıntı:
|
imdattttttttt merhabalar ben programı indirdim ama kullanamıyorum şöyle bi hata veriyor yardım edermisiniz hata:the connection vas closed.you will be signed aud ne yapmam lazım lütfennnnnn |
msnemde bı sorun var kişileri çevrim disi görüyorum nedenı ne olabbilr acaba? |
Alıntı:
Şu an Windows Live Messenger'da kişileriniz çevrimiçi oldukları halde çevrimdışı görünüyor olabilirler. Genel bir sorun söz konusu, düzelmesini bekleyiniz.. |
| Saat: 21:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık