![]() |
ama hiç türkiyeyi anlatan şiir yok off inşallah bulurum |
güzel türkiyem uzunca yürüdüm yollarında deresinden köprüsünden geçtim dağlarından akan pınarında buz gibi akan sularını içtim türkiyem zümrütten yeşil göllerinden ırmaklarından geçtim dağlar.ovalar,ormanlar yemyeşil türkiyemi yıldızlara bakarak seçtim tğrkiyem denizlerin ne güzel denizlerinin üzerinden geçtim türkiyem şehirlerin ne güzel türkiye körfezlerinde güzellikleri seçtim türkiyem tarihi eserlerine hayran kaldım öyle güzelsinki türkiye tarihi eserlerinden rüyalara daldım |
Türkiyeyi anlatan 3 şiir Türkiye 'yi Anlatan 3 Adet Şiir |
şiiirler CENNETİM ANADOLU Ey Türk, Türkün oğlu, Yurdum güzellik dolu; Toprağım gül kokulu Benim cennettim Anadolu Dağı, yaylası, ovası, deniz Binim, Akdeniz, Karadeniz Marmara bizim deniz, Benim cennettim Anadolu Nuruyla yatsın Atatürk’üm Aydınlandı onunla her günüm Atam diyor, doğdukça her günün Yükselecek benim cennet Anadolum |
Güzel Türkiye Uzunca yürüdüm yollarında Deresinden köprüsünden geçtim Dağlarından akan pınarlarında Buz gibi akan sularını içtim Türkiye Zümrütten yeşil Göllerinden,ırmaklarından geçtim Dağlar,ovalar,ormanlar yemyeşilTürkiye’mi yıldızlara bakarak seçtim Türkiye denizlerin ne güzel Denizlerinin üzerinden geçtim Türkiye şehirlerin ne güzel Türkiye körfezlerinde güzelliği seçtim Türkiye tarihi eserlerine hayran kaldım Öyle güzelsinki güzel Türkiye Tarihi eserlerinden, rüyalara daldım Dünya’yı dolaştım,seni seçtim,Türkiye Mustafa Ciil Dirier Konusu : Türkiye’nin coğrafi güzelliklerini anlatan bir şiir. |
bana türkiyenin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan üç şiir bulun LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
türkiyenin özelliklerini anlatan kısa şiirler türkiyenin özelliklerini anlatan ve hangi özelliklerini anlatan şiirler |
BANA 1 TANE TÜRKİYENİN GÜZELLİKLERİNİ ANLATAN ŞİİR YAZIN YHAA LÜTFEN ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
CANIM TÜRKİYEM Sende doğdum, sende öleceğim, Ben de senin, toprağına gireceğim, Seninle ağladım, seninle güleceğim, Benim vatanım, canım Türkiye’m Dünyada yoktur, sana bedel bir vatan, Nasıl ihanet eder, vatanına bir insan, Sana feda olsun, bu bedenimle bu can, Benim vatanım, canım Türkiye’m Muhtacız biz senin, toprağına, taşına, Karnımızı doyuran, ekmeğine, suyuna, Gökte dalgalanan, şu eşsiz bayrağına, Benim vatanım, canım Türkiye’m Bedelsin sen, tek başına dünyalara, Göz açtırmayız asla, hain düşmanlara, Sokmayız onları, bu cennet topraklara, Benim vatanım, canım Türkiye’m |
türkiyeeeeeniiiiin özelliğiiiiiiiniiii anlaaaaattaaaaaaaaaaan şiiiiiiir |
| Saat: 03:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık