![]() |
yardım ya lınk yok nerden indireceim |
Alıntı:
İlk mesajın altındaki eklenmiş dosyayı tıklayınız. Yada BURAYI tıklayın |
msn engelleme msn kişi listesi temizleme olmuyor aynen duruyor program siliyor ama benim listem de duruyor |
Alıntı:
yoksa yeniden ayni islemleri mi yapmam lazim |
Alıntı:
Tam olarak hangi işlemi yaptığınızı anlamadım ama daha önce Messenger oturumu açtığınız bir bilgisayarda şimdi oturum açarsanız bilgisayardaki önbellek güncellenmezse değişiklikleri görmezsiniz. Bu durumda o bilgisayarda da önbelleği temizlemek işinizi halledebilir. |
beni ekleyenler bölümünden nasıl silicem yardım edinn :( ayrıca engellediğim bölümden sildim kişiyi ama msn açıp gizlilik sekmesine baktığımda hala duruyordu ltfen yardımm |
Alıntı:
Engelli listesinden sildiğiniz kişilerin hala listede görünmesi durumuyla ilgili olarak MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) gönderisini okuyun. |
ya programı indirdim sildim ama msn açtığımda herşey halen yerinde duruyor yardımcı olun gizlilik menüsünden engelli olanları nasıl temizliycem |
merhaba sayın admin ben programınızı indirdim, ve sorunsuz bi şekilde çalıştırdım. İlk sayfalardan belirttiğiniz "bu kişileri bu listeden sildikten sonra Messenger'da bir dahaki oturum açışınızda o kişiler sanki sizi yeni eklemişler gibi uyarı alacaksınız ve tekrar izin vermek-engellemek durumunda kalacaksınız" sorununu yaşamadım. Acaba ileri ki süreçte böyle bi sorun olurmu? yoksa msnden veya pc formatından kaynaklanan birşeymi? Kısaca sizin programınız sayesinde kişileri sildim ve açtığımda şimdilik ekleme uyarısı almıyorum ileride alırmıyım sizce ? Yoksa sorun kökten halledildi mi? Saygılar Fatih Sezer/İsT. Yaş:34 |
Bir süredir Microsoft tarafından "sizi listesinden silen kişileri görebilme" özelliği devre dışı bırakıldığı için, bu programlar da tutarlı sonuç vermemektedir. Detaylı açıklama yapacağım. |
| Saat: 21:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık