![]() |
çocuklarr sevgi dolu yürekleri hep sıcacık elleri her zaman güler yüzleri onlar dünyanın bir taneleri |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde , yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. |
Sevmiyorum Seni, Sevemiyorum Sevmiyorum artık seni, Sevemiyorum, içimden gelmiyor Bakmak zulüm gibi geliyor, Keza dokunmak işkence bedenime Konuşmak yerine susmayı tercih ediyorum karşında Susarak anlatmaya çalışıyorum, Seni dinlemek istemediğimi Ama yok anlamıyorsun bir türlü Düşünemk zorluyor beni, Düşünmemek daha kolay Umursamıyorum artık seni, Umrumda değilsin açıkçası, Kusura bakma bunu bilmelisin Kutlamıcam doğum gününü Doğarken bana mı sordun sanki? İyi dileklerimi sunmıcam sana Zaten sunmaya ne gerek var ki? Bi kurtulabilsem, Ah bi yakamı kurtarsam senden Kimbilir neler olacak Konuşamıyorum, Hani derler ya konuşsa neler anlatacak İşte aynı durumdayım bende Gözlerimi oku diyorum sana Sense boş boş bakıyorsun, Sanki içinden tavşan çıkacak Hayır, olmuyor senle Anlamalısın yürümüyor işte Şimdi beni birisi görse Yazık delirmiş derler Aynanın karşısında dert yanıyor kendine İşte böyleyim bende Sevemiyorum kendimi Gelmiyor içimden sevmek Ayrılmalıyım artık kendimden Ne dersin belkide en iyi çözüm ölmek? |
MUTLULUK YAŞLARI Bir bahar sabahı gelmelisin şehrime Uykusuz geçen gecenin sonunda çıkmalıyım yoluna Saatler boyu sabırsız geleceğin yola bakmalıyım Tepelerin ardından yavaşça yükselmeli güneş Sıcaklığı sırtımı ısıtmalı Heyecandan ellerim yanaklarım yanmalı. Uçsuz bucaksız yoldan her gelende Sevinçten, heyecanla öne atılmalıyım Sen olmadığını anlayınca çaresiz, Kollarımı iki yana sallamalıyım. Sevinç, heyecan, korku ve çaresizlik bir arada olmalı Sensizliğimin ve yalnızlığımın son anlarını İşte böyle yaşamalıyım. Sonra sen görünmelisin ufukta Gördüğüm an tanımalıyım seni Ufacık bir noktayken bile... Kalbim gümbür gümbür vurmalı, Sesinden kulaklarım sağır olmalı. Yavaş yavaş gelmelisin yanıma Ellerim avuçlarında yanmalı Sımsıkı sarılmalısın bana Yalnızlığımdan koparırcasına... Göğsün gözyaşımla ıslanmalı Mutluluk yaşlarının lekesi gömleğinde kalmalı Bugün bir senaryo daha yazdım gelişin üzerine... |
Yokuz da bir yokLugumu payLashtik seninLe.. ... HaLa yashiyorum.. Sashiyorum.. Bakiyorum.. AnLatamiyorum gördükLerimi.. "Sımsıkı geceLer cözüLerek gechmekte yanimdan, BashkaLarinin mutLuLukLari gözükmekte penceremden.. Yagmurda agLamak gibi seni sevmek SevdaLar yagmur, gözyashLari sevda oLur sana.. Her hayaL biraz daha umut, her umut gözyashi Yagmur oLan sevda kokan.. Yagmurda agLamak gibi seni sevmek, AgLadigimi kimse biLmez, sen farketmezsin.. GözyashLarimi yagmur zannedersin… " |
UMUT Gece apansız uyanırsın, Uykun kaçar; dolanırsın soğuk, bomboş odanda Bir ileri, bir geri... Gözlerin aynaya takılır; bakarsın, Gündüz gülen yüzün şimdi ağlamaklı... Sabahı beklersin sabırla, Bilirsin artık doğmayacak güneş Ama beklersin yine de... Seni yaşatabilecek tek umut budur işte... |
GuNEşİn bitti yERde BEn bAslaDIm .... kARaNLıKlARDA gEZer oLDum.. anLAMAdın ... Ne AyDınLıKTa KArANLgI BUlaBıLdIm NeDE kRanlIktA AyDINlık.. BıÇArE oLmUŞ ruHlaR kaYIp |
GİTTİN Mİ? Uzanmışım yatağıma, gözlerim yine uykusuz Bedenimde bir kıpırtı, huysuz, huzursuz... Kah duvarlara bakıyorum, Kah açık pencereden dolunaya... Duvarlar soğuk; üzerime geliyor, Dolunay parlak; yüreğimi tokatlıyor. Hepsi bir ağızdan haykırıyor yüzüme; Gitti o! Gitti artık! Bekleme!... |
Canım! Özlem Kokuyorsun Ne kadar bekledim bu dönüşü Sanki silindi geçmişim. Öyle muhteşem döndün ki canım Bennn .. kokuyor özlemin. Ne güzelde yakışmış, Yüzünde açmış gülüm. Candan bir bak yüzüme Senin de gülsün yüzün. Kokun dolsun yüreğime Ben buna can veririm. Yaşama sevincimi sana katlar Gecelerime kattığın sevgin. Hoş geldin! Yüreğime Zaten hazırdı yerin. Her yanına özlem kokuları sürmüşsün Afrodit'e dönmüşsün. Canım! Özlem kokuyorsun Özlem demek: Sen demektir,sevdiğim. Özlemlerim yerine Yüreğime hoş geldin. |
aTLAyIp rüZgArLArın kOynunA giTMe vAkti aRtık buraLArDAn zAManLa kaPAnırMış kApıLar, yEniLEri aÇıLırMış. hEr baHar yEni biR umUtMUş, yAprAKLArLA döKüLÜp çiÇekLerLE aÇan. yoLLAr kaPansA da biR yeRDE, vARmış hEp biR yoL ışIğA çIkaN. aCıtmAzMış kaBuk bağLaYan yaRaLAr ! yEni bAHaRLAr; ıŞıkLArA giDEn yoLLAr; kaPaNaN yaRaLAr, kARşıLık gELmiYor bEndE, öNü aÇık hiÇ biR uMudA. aRkaDAŞ oLdum kaRAnLıkLara fIsıLtıLArım hEp onLara oLur da gELirSe dERiNLErDen koPan biR uMudA geBe biN siTEm kuLağıNa nE oLur gERi çEviRMe döN bAna... |
| Saat: 03:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık