![]() |
|
Alıntı: Internet Security 2009 Erişim engellendi İstediğiniz URL alınamadı Aşağıdaki URL’yi almaya çalışırken: RapidShare: Easy Filehosting 152114313/dl/quiclyinfo.rar Aşağıdaki hatayla karşılaşıldı: İstediğiniz nesneye aşağıdaki virüsler BULAŞMIŞ: Heur.Backdoor.Generic Bunun yanlış olduğunu düşünüyorsanız lütfen hizmet sağlayıcınızla irtibata geçin. Oluşturulduğu tarih: Wed Oct 08 22:15:40 2008 Kaspersky Internet Security 2009 Paylaşımı yapan kullanıcı banlanmıştır, kesinlikle sitemizde virus trojan içerikli paylaşımlar yaptırmıyoruz... |
merhabalar ben msn de kendimi engelledim şimdi düzeltemiyorum. yardım edermisiniz |
Alıntı:
ahahah süpersin aynen devam :haha: kendi kendine konuşmamak için mi engelledin koptum ya :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Kendisini kişi listesinden engellemiş... Ve geri engeli kaldırmak istiyor... Senin dediğin yöntem ile başka kişiler'in iznini verebiliyorsun... Kendi Messenger'ında bunu yapamaz... Eğer kendini engellediysen ''ENGEL'i KALDIR''ı göstermiyor...:) Teşekkürler bu kadar detay'a indiğin için... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bn yaptım oldu :D şimdi kendimi sildim engelledim sonra yine kişi ekleden ekledim :D daha sonra araçlar/seçenekler/gizlilikten kendimi bulup izin ver dedim uyguladım oldu |
| Saat: 03:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık