![]() |
günlük naber ya bir şarkıya takıldım sorma bulamıyom ağlıcam baaa bak sanada yazıyım şarkıyı ALLAHIM BİR ŞARKI BU KADARMI GÜZEL OLUR KİM SÖLÜYO BU ŞARKIYI BİRİ BİLİYOSA SÖLESİN BANA bulutların üstünden bıraktım ben kendimi sonunu düşünmeden duygular sarınca beni gizlice tuttum elini yüzüne baktım usulca gözlerin fısıldadı ah mutluluğu yavaşça çiçeklerin kokusu, dalgaların şarkısı rüzgarın fısıltısı bir sana bir de bana bahçede hanımeli gökyüzünde yıldızlar yağmurun narin sesi şimdi bir anlamı var AŞK NASILDA KIRILGAN SUS DEDİM AMA OLMADI kalbimden ismin geçti kimseler duymadı bahçede hanım eli gökyüzünde yıldızlar yağmurun narin sesi şimdi bir anlamı var ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞARKIYI BİLEN VARSA BANA KİM SÖLÜYO VE ŞARKINI İSMİNİ SÖLESİN LÜTFEN YAA!!! |
Babazula - Bir Sana Bir de Bana |
SELAM GÜNLÜK YİNE GELDİM SENİNLEYİM PAYLAŞMAK BİŞEYLER YAZMAK İSTEDİM YİNE GERÇİ İÇİMDEKİLERİ MAALESEF YAZAMIYORUM TUTUYORUM KENDİMİ AMA OLSUN KARALAYIM YİNE... BİŞEY İSTİYORSUN ÇOK OLMUYO NİYE YA NEDEN BÖYLE İNSAN İSTEDİKLERİNİ ELDE EDEMİCEKMİ YADA BAYA BİR ZAMAN GEÇTİKTEN SONRA,ŞU DÜNYADA NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.. YAŞADIKLARINLA MUTLULUĞU BİL VE BANA GELME SEN.. DUYUYORMUSUN BENİ SANA DİYORUMM ARTIK ÇIK GİT HAYATIMDAN.. NEYSE YA SAÇMALADIM GALBA.. SONRA GÖRÜŞÜRÜZ BENİ BEKLE GÜNLÜKK |
sewgili günlük; peşinden koşturduğum şey..beni netten bile uzaklaştırdı...kariyerim..az kaldı 19 yaşıma bastıktan 1 gün sonra öyle böle üniwersite mezunu olucam...dimdik ayaktayımya bu bana yeter işte..hoşçakal.. |
meraba günlük sana son haberleri verim dedim ;) 14.03.2006 SALI GÜNÜ SABAH 06:00-07:00 TARİHİ ARASI İLE MSXLABS'DA MODERATÖR OLARAK GÖREVE BAŞLADIM... :$ :$ SİTEDE GÖREV ALMAK GÜZEL BU MODLUK MEĞER NE DÜŞMANLAR VARMIŞ ONU GÖSTERDİ BANA RAHATSIZ OLAN ÇOK OLDU NEYSE HERŞEYİN HAYIRLISI NEDİM.. :) GÖRÜŞÜRÜZ GÜNLÜK ... http://img57.imageshack.us/img57/1521/hikaye1001722yb.gif bulutların üstünden bıraktım ben kendimi sonunu düşünmeden duygular sarınca beni gizlice tuttum elini yüzüne baktım usulca gözlerin fısıldadı ah mutluluğu yavaşça AŞK NASILDA KIRILGAN SUS DEDİM AMA OLMADI kalbimden ismin geçti kimseler duymadı http://img136.imageshack.us/img136/4364/hikaye1001714pp.gif |
merhaba günlük ben bu aralar bunalımdayım hiç sorma evden kovuldum sokaklarda kalıyorum masumseytanbegüm adlı bi üyemizi seviyorum evlencez ama hatalarımdan dolayı olmuyo günlerim ağlamakla geçiyo |
Sevgili Günlük, Bir önceki sayfana bişiyler karalayan yeni moderatör arkadaşla birlikte aynı tarih ve saatte ben de moderatör oldum buralarda... BUgün nasıl mı geçti? Dostu düşmanı gördük valla!!! Bu kadar ilgi de gösterilmez ki...;) Şımarcaktım nerdeyse...!!!:D Valla ilk günüm diye baya iyi kalpliliğim üzerimdeydi..Ama yarın ne olur bilinmez... Allah hep iyilerden eylesin beni ne diyim...Hadi kal sağlıcakla... Herşeyin hayırlısı olsun... |
Selam günlük (: onu bunu bilmem...bildiğimi görmem..görmeden inanmam..yeter yeter.. ben yine 'kırmızı başlıklı kız' kendime tatil werdim özlemişim şarkılarımı bile iki saattir cevap yazamadım bi konuya nasıl format atıldıysa cozuttuk gittik bu kadar saçmalık yeter hadi eyvallah.. |
Sevgili günlük; bilmiyorum nedir bendeki bu koşuşturmaca.hayattanmı koptum hayatamı bağlanıyorum bilemicemde bu yoğunluğun sonu hayra alamet değil.alıp başımı gitcem buralardan (: |
Geçmişi sil, satırlarını teker teker sildiğin defter niyetine... Şimdi içindeki yolculuğa doğru git, kendini kaybedersen, en büyük sermayeni yok edersin.. Başını yukarı kaldır, aldırma olanlara, korkma! Gurur, namus, dostluk arama çünkü son kullanma tarihleri geçti, kaldırdılar rafa, dostlukları bıraktılar.. Gökyüzündeki güneşe bak, şanslı hisset kendini ama aldanma asla, Gözlerinin gördüğü yeri sev, hak edeni sev ama sevmeyenin üzerine varma, çünkü senin yolculuğun gene sana... Denizin dalgayı sevdiği gibi sev hayatı, Biten aşklara ağlama, gülerler hani aşk kalmamış ya; kıskanırlar aslında.. Yeni dünya bulamazsın. Dünyanı sen yarat. Bu yolculukta giderken yanına sadece dürüstlüğünü al, o yeter sana. Yosun tutmuş aşklar, geride kalış tutkulu aşklar, her taraf ŞEREFSİZ dolu! Araya karışmış yürekli sevdalar, sevdası için ağlayanlar... Sana da bu arayışta iyi yolculuklar! İŞTE BÖLE GÜNLÜK DUYGULARIM KISACA YAPMAM GEREKENLER SANIRIM |
| Saat: 00:12 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık