![]() |
spaceimi açmaya kalkınca bu yazı çıkıo nasıl düzelticem yardım lütfennnn... Space Not Available Sorry, we are unable to complete your task at this time. The Windows Live Spaces service is experiencing difficulties. Please try your task again later. |
yaw deli oldum urlu yazıorm save diorm ama bi türlü madie player çalmıo nie çalmıo yaaa nolur yardm edinn!!!!!!!!!!!!!! |
arkadaslar msn nem çalındı nasıl alabilirim |
yaaa nasıl şey bu yaa şimdi sinirden bilgisayarı kıcamm olmuyoooooo giriyom .. yazıyom olmuyo lütfen spacenin sitesini yazıııınn da tıklayalım:@:@ |
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı:
"Alaniniza Gidin" Tiklayin ve Bu Konudaki Ilk Mesajda Anlatildigi Gibi Devam Edin. http://img140.imageshack.us/img140/7600/wlmspaceyd3.png |
arkadaşlar ben live messenger kullanıyorum fakat kişilerimin spacelerini görüntülemiyorum. yıldızlarını tıkladığım zaman spaceleri çıkmıyor. NE YAPMAM GEREKİYOR??? |
Alıntı:
|
hepsini denedim sadece kişi kartı çıkıyor spacele ilgili birşey yok. ayarlarımda bir problem olabilirmi |
ben de bu space'in gözükmemesi sorununu yaşadım. ülke falan değiştirmeme rağmen olmadı Ancak şu şekilde oldu Görev çubuğundaki bildirim alanında (saatin yanında) Messenger simgesini ve ardından Çıkış'ı tıklatın. Görev çubuğunda Başlat'ı tıklatın ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın. Program Ekle veya Kaldır'ı çift tıklatın. Şu anda yüklü programlar altından Windows Live Messenger uygulamasını tıklatın ve sonra Değiştir'i tıklatın. Onar'ı tıklatın. |
Alıntı:
Örnegin Resimde Gördügünüz Gibi. (MsXLabs HQ) |
| Saat: 00:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık