![]() |
Bugün Kimler Burda...??? |
ben biz hepimiz war olmak |
selammmm uykusuzlar nasıl gidiyor ....... |
uyusuz arkadaşlar slm olsun .....yaa az önce bişi bldum çok eylendim bu gece vaktinde sizinle paylaşmak istedim .... :) Anti-tikky Anti burjuva *caddeliyim ezelden,götüm geçmez dieselden *ne oldum değil oha falan oldum demeli. *hacı hacıyı mekkede tikky tikkyi caddede bulur. *ortama akacak tikky caddede durmaz *geçti mango indirimi sür porşeyi konverse *tikkyyi kesseniz kanı lacivert,kırmızı,beyaz akar" *cadde'nin düşkünü, barbour giyer kış günü. *solaryum girmeyen eve doktor girer. *ameleyi solaryuma sokmuşlar yine de amele yanıgı demiş. *pantolonum dieselden, clubberım ezelden *acele giden oha falan olur yane. *ne insan gördüm üstünde tommy si yoktu, ne tommy gördüm içinde insan yoktu *her başarılı tikky'nin arkasında oha falan olan zengin bir baba vardır *puma balçıkla sıvanmaz. *tikky'i rockistanbul'a koymuslar yine de club'ım demiş *kal geliyorum demez *cluba gitmek ibadetin yarısıdır. *gucci'den babam çıksa giyerim. *tikky ****** görmüş "bir göte diesel bu kadar yakışır!" demiş. *bir armani'nin nesi var, iki armani'nin cok strong bi presence'i var tikkyim bronzum piyasayim ilkem; diesellerimi korumak lacoste u saymak dknymi, i pod umu özümden çok falan sevmektir.. |
eee kimse yokmu bu gecee? |
OLmas OLurmu Dostum Ayıp Ettin Şimdik ;) NasıLsın BakaLım GörüşmeyeLi :)) |
walla 2 günden beri çook mutluyum arkdşm yaws.. Allah Bozmaz İnşallah... herşey yolunda walla... senin nasıl peki? |
Amin....... Bende de Değişen Bişi Yok VaLLa İş Güç Ev BJK MaçLarı Aynen Devam :)) |
hııım güsel walla.. şu okula git gel yoruluom yaa... bide 2 gündür ewde iftar yemeği var kalabalıktan bıktımm:-/ |
OkuL Ne Zaman Bitiyor Senin.. Ne Okuyorsun Bu arada..??? Ramazan MisafirLersiz OLmaz BiLiyon.. Bizdende Eksik OLmuyor Kimse Ramazanda :) |
| Saat: 03:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık