![]() |
Liwe msn yi n93 e yükledim fakat güncelleştirme hatası werdi. Fakat agile msn süpper tavsiye ederim emek sarfedip ekleyen kardesimin ellerinden öperim ben. Selam arkadaslar bende n93 var uygun olan dosyayı indirip yükledim fakat yükleme esnasında güncelleme hatası diye uyarı verdi. Fakat Agile msn harika suan kullanmaya basladım. Emek sarfedip buradan payşasan arkadısımın eline saglık. |
meraba benim telefonum nokia n72 messenger gelişmiş bir program yüklemek istiyorum ama verdiğiniz linkler içinde bulamadım bana da yardımcı olursanız sewinirim bazı sitelerdeki linkleri denedim ama telefon kabul etmiyo yüklediktensonra işlem başarısız bi daha yükleyin diyoooo lütfen tutun şu garibin elinden |
Alıntı:
Sonuç alamazsanız: Cep Telefonundan MSN'e Bağlanın - Agile Messenger (Agile Mobile) |
Alıntı:
WLM Mobile 543 (wlm543.zip) ya da WLM Mobile 544 (wlm544.zip) işini görmeli BUNLAR NEDİR BEN ANLAMADIM *-):S^o) Sonuç alamazsanız: Cep Telefonundan MSN'e Bağlanın - Agile Messenger (Agile Mobile)[/quote] BUNUDA DENEDİM AMA KREDİ KARTI İLE SATIN ALABİLİRSİNİZ DEDİ ÜCRETSİZ OLANI YOKMU LÜTFEEEN :(:*( |
Alıntı:
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) |
Ayrıca bu iki ücretsiz programı da deneyebilirsiniz: Nimbuzz / free download mig33 / free download Daha sonra programlarla ilgili detaylı açıklama ekleyebiliriz. Şunu da yapabilirsiniz: Cep telefonunuzdan mobile.live.com adresine gidip, Messenger bağlantısına tıklayıp oturum açabilirsiniz herhangi bir program yüklemeden. |
Alıntı:
BU SÖLEDİKLERİNİ HİİİÇ YAPAMADIM 1 543 VE 544 YÜKLEME BAŞARISIZ DEDİ 2 BEN NE KADAR ŞANSSIZIM 3:^) |
nokia 6280 de yazılar çıkmıyor....nokia 6280 e tam olarak uygun ayrıca telsim hattımlada girebileceğim bi program varmıdır ki bilen varsa nerden indirebileceimide sölermi acabaa |
Alıntı:
Agile Mobile - MSN, ICQ, AOL, AIM, Google Talk & Yahoo! Messenger for your mobile phone 6290'ı ya da yakın bir modeli deneyebilirsiniz. |
teşekkür |
| Saat: 00:12 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık