![]() |
Alıntı:
Bunun için konu mesajındaki ekli dosyayı indirip kurun > https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html |
msj attm defalarca hiçbiri gitmedi sanrm hata kodu 80048820 aynı sorun windowslive yardmdan tüm admları gerçkleştrdm szn söyledklernizide yaptm ama hala aynı.. varsayılan ağ geçidi çevrim dışı diyo ama ie ç.içi ayarlı.. ltfen yardm!! |
güvenlik duvarı ayarlarını nasıl değiştiririm |
Alıntı:
buradan değiştirebilirsiniz ayarlarınızı |
Windows Live Messenger2 yazın adını belki açılır! |
yha arkadaşlar ne olur bana yardım edin msn açılıyo 5 sn de kapanıyo.... tekrar açıyorum tekrar kapanıyo...çıldırmak üzereyim... |
Alıntı:
slm msn açmıyor önce ayarladım açtı tekrar aynı hatayı gösteriyon 80048820 şimdi saatı ayarlayamıyorum sistem saatini ayalamaya sahip değilsiniz diye yazı çıkıyor ne yapmalıyım tşklr şimden |
hiç biri olmuyo internetle ilgili bi sorun ztn |
kardeş her dediğini yaptm.. gelişmş sekmesine tıkladım ama sıfırla diye bi secenek yok bende... |
Morrigan çok saoğol laptopumda windows 7 kulanıyorum internet seçeneklerinde sertifika seçeneğini kaldırdım ve # Use SSL 2.0" sekmesin "Use SSL 3.0 sekmesini tıkladım uyguladım artık msn e girebiliyorum çok teşekkürler |
| Saat: 22:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık