![]() |
tesedüfen buldum ve çok beğendim:D sanırım devamlı burayı takip edicem siteyi hazırlayanlara tesekkür ederim |
Selam arkadaşlar adım volkan pit10 diye bi hiphop albüm arıyordum google de bu siteyi buldum gerçekten süper bi site olmuş emeği geçen herkezin ellerine sağlık ilk bakışta hoşuma gitmeseydi üye olmazdım iyi payşaımlar |
valla neutralizer kardes yıllaronce tanıstık kardes olduk kac kere uye oldum hep sıfremı unuttum ama yaslılık kusra bakmayın cafecılıgı sen ogrettın bana abın tekrar geldı ıste bu arada hayın gokhan unuttunmu abını csanım kardesım |
merhaba ben sami istabulda yaşıyorum son 1 haftadır ömür msn girmiyordu sürekli 800040005 hatası veriyordu bende bo kodu google yazdım ve bir sayfa çıktı ordanda sizi buldum çok sevindim çok iyi bir site ama hala sorunum çözülmedi bir tanesi açılıyor bir tanesi açılmıyor admin@xxxx.xxxx açılmıyor xxxx@xxxx.com açılıyor bana bir yardımcı olurmusunuz |
banada arkadaşım tavsiye etti...artık herzaman burda olacağıma benziyor |
evet arkadaşlar ben bu siteyi şu an üyeliğini iptal ettirmiş olan bi arkadaşa borçluyum yaklaşık 8 9 aydır üyeyim.. bir kez yasaklanmış olmama rağmen ben onu bırakamadım ve tekrardan üye olldum... Ayrıca üyeliğini iptal ettiren arkadaşıda ısrarlarım üzerine yeniden üye yaptık:D |
:) mrb ben msxlab la tavsıye uzerıne tanısmadım.arama motorundan yaptım bı arama sonucu yonlendırılen adreslerden bırıydı burası.bende okadar adresten msxlab ı tıkladım.umuyorumkı ılerleyen zaman zarfı ıcerısınde bunu yaptım ıcın kendı kendıme IYIKI TIKLAMISIM dıyebılırım.cunku ben ınternette cok vakıt gecıren bırıyım ve bu zamanı dahada guzel gecırmek ısterım.umarım yanılmam.sevgılerımle.fuat SARICA....:smiley32: |
Herkese selma ......... |
ehehhehe herkez ya ark sayesinde yada arayak bulmuş :D BenDe ArayaRAK bundum kimse demedi Bana GüZeM bir Furum var Diye zaten araya araya her şey bulunuyur :D :D :D |
merhaba ben bu siteyi herkonu.com dan buldum daha öncede bir arkadaştan duymuştum(1 yıl önce) o zaman baktığımda giriş yoktu girememiştim arkadaş aradığım herşeyi burada bulabileceğimi söylemişti .şimdi buldum bu siteyi ve sizlerin arasına katıldığıma çok mutlu oldum. |
| Saat: 00:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık