![]() |
MDX2 sürümü özellikle MSN Messenger 7.5 için geliştirildi fakat 7.0'da da çalışması gerekiyor. 7.0'da kalacaksanız MDX1'i de deneyebilirsiniz. Windows 2000 için resmi olmayan bir MSN Messenger 7.5 kurulumu hazırlanmış. http://www.mess.be/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=661 (anasayfaya yönlenirse sayfa içinde windows 2000 yazıp arama yaptırabilirsiniz) |
meraba arkadaslar. bnm söle bi sorunum var mesenger discovery son sürüm türkce versiyonu yülledim baslarda sorunsuz calisan program son 1 haftadir kafayi yedi.n gibi mi 1.si msn e baglan mioo 40 saat oturumu falan kapatyrm belki o zamn 2.si yazdiklarim iletilmioo 3.sü yazilanlar gelmiooo 4 sü de cevrimici görünüorum 2, ve 3. sıklarda acil yardimlarinizi istiorum programi silince düzelioo hersey ama kullnmak istiorum. bu arada msn 7.5 türkce kullaniorum |
odin34 karşıdakinin resmini çalabilmen için msn ripperı forumdan indir. |
http://www.sherv.net/ Karşındakinin resmini ,size gonderilen similelerini çalmak istiyorsan bu adresteki CE/DP stealer i yukleyip gelen dosyayı yuklemeniz ve yuklediniz program bilgisayar kısayol un orda olup onu çalıştırdınızda sol ust koşede scan yada sorted scan a bastınızda simile ile resimleri gorebilirsiniz msn cevrim içi olan butun herkesin resmini çala bilirsiniz .scan a bastınızda size resimleri gore bileceniz linkler çıkıyor yanında kutucuklar var sevdiniz resimlerin yanındaki kutucuklara basıp save yazan yere basıp artık resimler sizindir ((((onemli not )))) bir kere yaptınız bir daha yapmak istiyorsunuz aynı şeyi yaptıktan sora aynı dosyaya save yapmamanız aynı isimleri kaydettinden dolayı obur çaldınız resimler siliniyor yeni kaydettiniz resimleri gorursunuz herkese yarayacak bir program ama şunu soleyim kimsenin ozel olan şeylerini çalmayınız bu karşınızdaki kişiye tamamen saygısızlıktır teşekkür ederim |
arkadaşlar bende discovery kurudm ama güvenlik duvarı nedeniyle çalışmıyor. İlk Mesahda güvenlik duvarı için izin vermek gerekiyor demişsiniz ama (engellemeyi kaldır) bende oyle bir şey çıkmadı. sildim 2-3 sefer yenidn kurdum ama değişen bir şey oolmadı ayarlanı yaptım türkçe yaptım noktası virgülüne kadar bir arkadaşlar karşılaştırdık ayarlrı olmadı.. neden olablir? |
Alıntı:
|
iexplore.exe bir sorunla karşılaştı.ve kapatılması gerekiyor. bu durumdan dolayı özür dileriz adlı yazıyor geliyor bilgisayarımın ekranına .anlayamadım dünden beri çıldıracağım.msndiscoveri yükledikten sonra bu sorun oldu .acıl yardımmm lütfen |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/2177-iyi-bir-bilgisayar-operatoru-nasil-olur.html |
msn discoveryi yukldm ama bni engelleynleri göremiorum ona bkma istiorum ama yok. |
Messenger Discovery, sizi engelleyenleri gösterme gibi bir özelliğe sahip değil. Sadece karşınızdaki kişi, listesinden sizi sildiği zaman "silindiğinize dair uyarı veren" bir özelliği mevcut. Şu an için sizi engelleyenleri gösterebilecek hiçbir program mevcut değil yani sizi engelleyenleri görmeniz mümkün değil. |
| Saat: 18:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık