MsXLabs
Sayfa 2 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Bilgisayar (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/)
-   -   Office Programları Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/103151-office-programlari-teknik-destek.html)

asla_asla_deme 30 Haziran 2008 14:50

Alıntı:

efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1104435)
ben bi dosyayı gizledim ama simdi o dosyayı normale ceviremiyorum araclar klasor secenekleri bolumu yok oldu acaba nasıl eskiye dondurebilirim????

Virüs ve spy taraması yapmalısınız

Alıntı:

easy07 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1110727)
selam arkadaşlar. benim sorunum daha önce bilgisayarıma kaydettiğim word dosyasının içerisinde değişiklik yapıldı. ama ben eski haline getirmek istiyorum sistem geri yükleme yaptım ama hala aynı belge içindeki yazılarda değişiklik yok.belgenin içerisindeki yazılanları nasıl geri getirebilirim.şimdiden tşkler

Kaydetıgınız İçin Geri Alma Gibi Şansınız Yok

lim12345678 21 Ağustos 2008 11:59

office programları geç açılıyor

Bilgisayarda bazı zamanlar excel word açmam 30 saniyeden fazla sürüyor. yüklü dosyalar değil bunlar 100 kb civarındalar. restart edince düzeliyor ama bi süre sonra eski haline dönüyor.
birde programı boş açıp aç komutuyla dosya açarsam eski hızında açıyor .

office xp pro. kullanıyorum.tekrar yüklemeyi de denedim olmadı :(

lütfen yardım edin :*(:*(:*(

Misafir 21 Ağustos 2008 12:21

Alıntı:

lim12345678 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1152088)
Bilgisayarda bazı zamanlar excel word açmam 30 saniyeden fazla sürüyor. yüklü dosyalar değil bunlar 100 kb civarındalar. restart edince düzeliyor ama bi süre sonra eski haline dönüyor.
birde programı boş açıp aç komutuyla dosya açarsam eski hızında açıyor .

office xp pro. kullanıyorum.tekrar yüklemeyi de denedim olmadı :(

lütfen yardım edin :*(:*(:*(

Güncellemelerden kaynaklı bir durum olarak özellikle Pro'da yaşanan genel bir durum bu. Yazılımınız ayrıca lisaslı değil ve sisteminiz güncellemelere açıksa bazı dosya uyuşmazlıkları veya çakışmalar yaşanıyor, bu da kitlenmelere yol açıyor. Pro yerine normal sürümü kullanmanızı öneririm.

mutluonayli 15 Eylül 2008 20:29

benim office sahte onu nasıl orjinal yapabilirim.sjzde serial varsa bana yollayabilirmisiniz??
şimdiden teşekkürler

CrasHofCinneT 17 Eylül 2008 03:19

Alıntı:

mutluonayli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1177287)
benim office sahte onu nasıl orjinal yapabilirim.sjzde serial varsa bana yollayabilirmisiniz??
şimdiden teşekkürler

Orjinal lisanslı office kurcaksınız... Sitemizde serial verilmesi yasaktır!

Misafir 23 Eylül 2009 12:51

arkadaşlar benim pc xp işletim sisteminde aynı anda ayrı ayrı iki power point salytını açamıorum örneği x slytını açtığmda sonra y slaytına tıkladığımda aynı ppt de x i kapatıo y yi açıo acaba ikisini aynı anda farklı pencerelrde nasıl açabilirim???

asla_asla_deme 23 Eylül 2009 13:59

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1499285)
arkadaşlar benim pc xp işletim sisteminde aynı anda ayrı ayrı iki power point salytını açamıorum örneği x slytını açtığmda sonra y slaytına tıkladığımda aynı ppt de x i kapatıo y yi açıo acaba ikisini aynı anda farklı pencerelrde nasıl açabilirim???

Aynı Anda Gosteremessınız. pps Sunumları Tam Ekrandır 2 Sunum Aynı Gosterılmıyecegı ıcın En sOn Tercıh ettıgınız Sunumu gorursunuz

burkar 2 Ekim 2009 19:41

ofice 2003 yüklü fakat indirdiğim dosyaları word ile açmaya çalıştığımda okunmayan yazılar daha doğrusu karakterler geliyor,windows türkçe seçeneğini seçmeme karşın bir değişiklik olmuyor,yardımcı olur musunuz.

moscem 10 Ekim 2009 16:25

InfoPath.tr-tr office bi hata veriyor
sorun giderecek ve sonuç olacak yardım
lütfen

saka_laz 26 Ocak 2010 06:58

Alıntı:

burkar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1514206)
ofice 2003 yüklü fakat indirdiğim dosyaları word ile açmaya çalıştığımda okunmayan yazılar daha doğrusu karakterler geliyor,windows türkçe seçeneğini seçmeme karşın bir değişiklik olmuyor,yardımcı olur musunuz.

İndirmiş olduğun dosyalar sanırım word dosyaları. Fakat indirdiğin word dosyaları eğer Office 2007 versiyonu ise açamazsın. Ancak o dosyaları kaydeden kişi farklı kaydet seçeneğinden Word 93-2007 olarak kaydetmişse açabilirsin...

Saat: 18:37
Sayfa 2 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık