![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Kaydetıgınız İçin Geri Alma Gibi Şansınız Yok |
office programları geç açılıyor Bilgisayarda bazı zamanlar excel word açmam 30 saniyeden fazla sürüyor. yüklü dosyalar değil bunlar 100 kb civarındalar. restart edince düzeliyor ama bi süre sonra eski haline dönüyor. birde programı boş açıp aç komutuyla dosya açarsam eski hızında açıyor . office xp pro. kullanıyorum.tekrar yüklemeyi de denedim olmadı :( lütfen yardım edin :*(:*(:*( |
Alıntı:
|
benim office sahte onu nasıl orjinal yapabilirim.sjzde serial varsa bana yollayabilirmisiniz?? şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
|
arkadaşlar benim pc xp işletim sisteminde aynı anda ayrı ayrı iki power point salytını açamıorum örneği x slytını açtığmda sonra y slaytına tıkladığımda aynı ppt de x i kapatıo y yi açıo acaba ikisini aynı anda farklı pencerelrde nasıl açabilirim??? |
Alıntı:
|
ofice 2003 yüklü fakat indirdiğim dosyaları word ile açmaya çalıştığımda okunmayan yazılar daha doğrusu karakterler geliyor,windows türkçe seçeneğini seçmeme karşın bir değişiklik olmuyor,yardımcı olur musunuz. |
InfoPath.tr-tr office bi hata veriyor sorun giderecek ve sonuç olacak yardım lütfen |
Alıntı:
İndirmiş olduğun dosyalar sanırım word dosyaları. Fakat indirdiğin word dosyaları eğer Office 2007 versiyonu ise açamazsın. Ancak o dosyaları kaydeden kişi farklı kaydet seçeneğinden Word 93-2007 olarak kaydetmişse açabilirsin... |
| Saat: 18:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık