MsXLabs
Sayfa 2 / 20

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/116259-msn-kisi-listesi-yoneticisi-msnlists-tr.html)

virtuecat 18 Şubat 2008 11:56

Alıntı:

SatanpisT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941974)
Farklı uzantılar içinde geçerli mi bu?

Mesela benim mail uzantım @rock.com ile bitiyor ve denedim ama bir sonuç alamadım !

gmail uzantılarda çalışıyor

ck1991 18 Şubat 2008 13:13

değişik ama msn plus 4.5 yetiyor ;)

WaRrioR 18 Şubat 2008 17:30

PROGRAMI AÇTIM DA BU ADRESLERİ BAZILARI KIRMIIZ BAZILARI MAVİ BAZILARI YEŞİL BU RENKLER NE ANLAMA GELİYOR

NeutralizeR 18 Şubat 2008 18:26

Alıntı:

wetup adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 942745)
PROGRAMI AÇTIM DA BU ADRESLERİ BAZILARI KIRMIIZ BAZILARI MAVİ BAZILARI YEŞİL BU RENKLER NE ANLAMA GELİYOR

Bir önceki sayfada cevaplandı.

yarimzenci_fr 18 Şubat 2008 20:31

evet ayni ekle ibaresi bendede oluyor ne ekliyebiliyorumm nede cika biliyorum ve su an sildigim icin listesinden engelliyenleri kendi msn nimi bile kullanamiyorumm yani guleyim mi agliyayyim mi

NeutralizeR 18 Şubat 2008 20:36

Alıntı:

yarimzenci_fr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 942969)
evet ayni ekle ibaresi bendede oluyor ne ekliyebiliyorumm nede cika biliyorum ve su an sildigim icin listesinden engelliyenleri kendi msn nimi bile kullanamiyorumm yani guleyim mi agliyayyim mi

Sizi silmemiş olanları silmeniz mümkün değil. Silseniz bile tekrar ekleme uyarısı gelir.

yarimzenci_fr 18 Şubat 2008 23:11

peki tekrar nasil ekliyebilirim

Fırtına 19 Şubat 2008 12:22

Alıntı:

yarimzenci_fr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 943099)
peki tekrar nasil ekliyebilirim

Bir süre sonra kendiliğinden ''Anlık ileti kişisi olmayanlar'' grubunda sildiğiniz kişinin ismi belirir, yada onu engellemeden silmiş iseniz oturum açtığınız anda sizi görüp size yazar ise karşınıza çıkacak olan konuşma penceresinde eklemenizi öneren bir çubuk çıkacak...

ahmetgns 20 Şubat 2008 00:22

Alıntı:

ck1991 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 942449)
değişik ama msn plus 4.5 yetiyor ;)

Messenger Plus!'ın Kişi Listesi Temizleyici özelliğinin İzinli ve Engelli listelerindeki kişilerle ilgili bir seçeneği ya da faydası yok. 4.50'de eklenen yeni özellikle birlikte, kişi listenizi silmeye ya da listenizden silmiş olduğunuz kişileri sizi silmemişlerse kolayca geri eklemeye yardımcı oluyor. Daha ötesi değil. Ama bu İzinli ve Engelli listelerini temizlemeye yönelik bir seçenek sunulmasını Messenger Plus! forumunda 4.50 sürümünden çok çok önce önermiştim, hatta 4.50'deki yeni seçeneğin benim önerimden esinlenildiğini söyledi Patchou, umulur ki tam bizim istediğimiz de eklenir de böyle programlara gerek kalmadan onu da Plus! içinden halledebiliriz.

Sizi silmemiş olanları İzinli ya da Engelli listelerinden, listeleriniz çok acayip bir şekilde karışmamışsa, silmenin bir anlamı yok, hatta Messenger'da oturum açtığnızda hepsi için tekrar uyarı alacağınızı düşündüğünüzde biraz bela aramaya bile benzer. Ama bu yardımcı programların o seçeneği sunmaları tabi ki iyi bir şey ama işte maalesef herkes şunlardan tamamen kurtulayım diye silmeye kalkışıyor ve sonra yine başa dönüyorlar.

Nobleman 23 Şubat 2008 08:17

sayın admın; her konuda faydalı olduğunuz gibi bu konuda da faydalı olup, aydınlattığınız için size müteşekkirim.emek verdiniz,elleriniz dert görmesin.Saygılarımla

Saat: 12:15
Sayfa 2 / 20

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık