![]() |
Dil sorunu yaşayanlar için; daha önce de belirttiğim gibi WLM Mobile uygulamasını telefonunuza kurarken hangi dilde kurulacağını seçebiliyorsunuz. Yalnızca GPRS bağlantısı için servis sağlayıcınıza ödediğiniz ücret söz konusu. Daha önce cep telefonunuza bir java oyunu ya da bir program kurduysanız, WLM Mobile uygulamasını da aynı şekilde kuracaksınız. Telefonunuzun modeline göre indirdiğiniz ZIP dosyası içinden çıkan .SIS ya da .JAR uzantılı dosyayı telefonunuza göndermeniz ve kurulumu başlatmanız gerekiyor. Daha fazla bilgi için bu sayfalara bakabilirsiniz: Nokia Telefonlarına Symbian veya Java Programlarının Kurulması Nokia Telefonları için A |
ya program eminimki çok güzel uzun zamandır cep telime uyumlu messenger arıyordum fakat tüm linkleri sorunsuz indirebiliyorken wlm386 yı indiremiyorum bu sayfayı göremezsiniz üye değilsiniz falan filan diyo,fakat dediğim gibi diğerleri açılıyor ama diğerlerininde bana bir yararı yok:( lütfen bu konuda bir yardım istiyorum..... |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/attachments/8772d1162114096-cep-icin-windows-live-messenger-cepte-msn-wlm-mobile-wlm386.zip |
emeginiz icin cok tesekkürler her yerde bu programi ariyordum!!!!!!!:smiley32: Nokia N80 de mükemmel calisiyor bir tek görüntülü konusmasi eksik:P |
bu meret 6230 i de de çalışmadı yauuuuvv |
teşekkürler arkadaşım eline sağlık |
Ben bunu kullandım ama japonca bunun ingilizce veya turkçesini bula bilirmisin saygılarımla |
bu msn programının 7610 içinde olanı varmı bilgi verirseniz sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu programla bende kişi lıstemdekı bir çok kişi gorunmuyor yaklaşık olarak yarı yarıya... Kişi lıstemde normalde 85 kişi bulunurken bu programla gorunen 40-50 kişi yapmam gereken bir ayar varmı ? |
| Saat: 15:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık