MsXLabs
Sayfa 2 / 6

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Oyunlar (https://www.msxlabs.org/forum/oyunlar/)
-   -   Need For Speed: CARBON (https://www.msxlabs.org/forum/oyunlar/12376-need-for-speed-carbon.html)

paratoner85 25 Kasım 2006 02:28

radeon x1600xt ile en yüksek grafiklerle oynuyorum. 2gb ramin etkisi vardır tabii. ama free roam modu tırt :D underground 2 bu olayda daha iyiydi.

Misafir 27 Kasım 2006 22:02

Herkes video dan bahsederken CARBON bitti !

işte size link

AShadoW.exe at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

indirdiginiz dosyayı calıstırın size 1 klasör cıkcak ''AShadow'' isimli

bu dosyayı Bilgisayarım 'ı actıktan sonra belgelerim burdan da NFS carbon klasörüne kopyalayın ve oyununuza baslayın iyi eglenceler...

Drift konusunda Ciddi rakipler aranıyor !.. :)

İndirdiginiz dosyada istediginiz aracı bulabilirsiniz...
Su an TOYOTA SuprA sizi bekliyo Yeşil Siyah bi canavar yolda tutun sadece :)

hamann_m5 27 Kasım 2006 22:10

arkadaslar bu oyunn full versionesi yok mu yaaa... bende istiyorum...

Misafir 28 Kasım 2006 01:27

Alıntı:

hamann_m5 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 277390)

Dostumm anlaki beni Full versiyonu buraya koyabilirim ama ölm gibi bişey yaklasık 4 GB kiminizin kotası bile yetmez... ki bunu Upload ı var

upload a göre parçalara ayırması var...

Misafir 28 Kasım 2006 23:22

Alıntı:

hamann_m5 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 278980)
:*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*(

boş bi zamanım da buraya eklerim Su an için imkansız yarın iş nedeniyle Kırşehir e yolculuk var bugun zoor yaklasık 1 hafta orda kalırım dönüşte eklerim zaman bulursam simdi parçalarım geldigimde de buraya eklemiş olurum...

Misafir 28 Kasım 2006 23:39

Alıntı:

hamann_m5 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 277390)

Alıntı:

Shadow_BoY adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 277743)
Dostumm anlaki beni Full versiyonu buraya koyabilirim ama ölm gibi bişey yaklasık 4 GB kiminizin kotası bile yetmez... ki bunu Upload ı var

upload a göre parçalara ayırması var...

Alıntı:

hamann_m5 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 278980)
:*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*(

Alıntı:

Shadow_BoY adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 278991)
boş bi zamanım da buraya eklerim Su an için imkansız yarın iş nedeniyle Kırşehir e yolculuk var bugun zoor yaklasık 1 hafta orda kalırım dönüşte eklerim zaman bulursam simdi parçalarım geldigimde de buraya eklemiş olurum...

2. madde'yi inceleyin > Site ve Forum Kurallari

Misafir 28 Kasım 2006 23:52

Uyarı için teşekkürler ne yaptıımı farketmemi sagladın :) 1 an aklımdan çıkmış işin yasal boyutları dostum sende sanırım bi 10 ytl verip Dvd bulabilirsin... ben o sekilde bulmustum

hamann_m5 1 Aralık 2006 23:49

Alıntı:

Shadow_BoY adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 279021)
Uyarı için teşekkürler ne yaptıımı farketmemi sagladın :) 1 an aklımdan çıkmış işin yasal boyutları dostum sende sanırım bi 10 ytl verip Dvd bulabilirsin... ben o sekilde bulmustum

yaa ben 10ytl deyilde € olarak vermem lazim ben turkiyede yasamiyorumda onun icin sizlere yardim istedim... ama neyse yinde ellerinize saglik yardimlariniz icin tsk ederim... ben yinede o oyunu bulurum....

iyi calismalar
saygilarimla

tHeBruTaLiTyOfHeLL 2 Aralık 2006 03:28

Carbon Hiçde Güzel Değil Ben 1 Günde Bİtirdim Yaklaşık 28 Saat :) Birazda Gezdim O Kadar 4gb Oyun Hemen Biter mi Yaw Hiçde Bişey Yaramaz Gider Medal Of Honor Ve Call Of Duty Oynayın :) Hemde Kolay Kolay Bitmez Oyun..

Şimdiden Teşekkürler.. Elimde NFS Carbon Full Var Ama Buraya Eklicektim Olmadı Demekki Yasakmış :D Eklersem Ne Olur Ne Olmaz Belli Değil .d Hemen Direk Beni Fırlatır

hamann_m5 9 Aralık 2006 21:16

arkadaslar bi sorum var size: benim bilgisayarda need for speed mst wanted yuklu ve simdi ned for speed carbon bu buldum ve yuklemek istiyorum... sorum su ben simdi carbon' u yukleyince most wanted'i oynuyabilirmiyim??? yardimlarinizi bekliyorum...

iyi calismalar
saygilarimla

Saat: 00:06
Sayfa 2 / 6

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık