MsXLabs
Sayfa 2 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Kırıcı Sahtekarlığı (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/126398-msn-kirici-sahtekarligi.html)

ahmetgns 3 Ocak 2009 16:20

Alıntı:

kaptan_10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1276420)
ARKADAŞIM BU MSN DE KONUŞTUKLARINI HANGİ KLASÖRÜN İÇİNE KAYIT EDİYOR SÖYLERMSİN ÇOK ACİLL? ŞMİDEN TEŞŞKKÜR EDRİM

Messenger'ın kendisi Araçlar menüsü > Seçenekler penceresi > İletiler sekmesi > İleti geçmişi bölümünde belirtilen yere kaydeder.

(Varsa) Messenger Plus!; Plus! menüsü > Tercihler penceresi > Konuşmalar->Sohbet Günlükleme sekmesinde belirtilen yere kaydeder.

-eren- 18 Şubat 2009 03:54

bu gün beni msnde biri ekledi bende kimsin dedim hiç olesine ekledim dedi daha sonra dediki dur şu senin msn e bakayım bi dedi kim var kim yok dedi bu arda yeni şifrende bu olacak dedi ve bişey yazdı 5 dak sonra msn kendiliğinden kapandı başka bir bilgisayardan oturum açtığınız için kapandı dedi daha sonra kendim girdim şifremi kabul etmedi ondan sonrada adamın dediği şifreyi girdim kabul etti nasıl olduda benim şifremi değiştirebildi eski şifremi bilmeden mail adresime cvp yazabilirsiniz ******* cevap bekliyorum ilgilerinize teşekkür ederim

CrasHofCinneT 18 Şubat 2009 04:41

Alıntı:

-eren- adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1317377)
bu gün beni msnde biri ekledi bende kimsin dedim hiç olesine ekledim dedi daha sonra dediki dur şu senin msn e bakayım bi dedi kim var kim yok dedi bu arda yeni şifrende bu olacak dedi ve bişey yazdı 5 dak sonra msn kendiliğinden kapandı başka bir bilgisayardan oturum açtığınız için kapandı dedi daha sonra kendim girdim şifremi kabul etmedi ondan sonrada adamın dediği şifreyi girdim kabul etti nasıl olduda benim şifremi değiştirebildi eski şifremi bilmeden mail adresime cvp yazabilirsiniz ******* cevap bekliyorum ilgilerinize teşekkür ederim

Şifrenizi kırmış birisi. Güvenlik sorunuzu cevabınızı ve şifrenizi değiştiriniz bilmediğiniz postaları açmayınız bilgisayarınızda keylogger varmı taratınız kaspersky 2009 önerim olur kırılması zor şifre ve güvenlik sorusu tercih ediniz her bilgisayarda oturum açmayınız.

karusdexoloji 20 Mart 2009 17:09

ya allah aşkına msn şifresi kırmanın bi yolu yokmu? aylardır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama bir türlü bulamadım iletime cevap yazmanızı önemle rica ederim

ahmetgns 20 Mart 2009 17:48

Alıntı:

karusdexoloji adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1348528)
ya allah aşkına msn şifresi kırmanın bi yolu yokmu? aylardır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama bir türlü bulamadım iletime cevap yazmanızı önemle rica ederim

Bu konuyu inceleyin: MSN Şifre Kırma

Misafir 29 Ocak 2011 11:16

ARKADAŞIM BU MSN DE KONUŞTUKLARINI HANGİ KLASÖRÜN İÇİNE KAYIT EDİYOR SÖYLERMSİN ÇOK ACİLL? ŞMİDEN TEŞŞKKÜR EDRİM

kaptan_10 mesajlar genelde belgelerımın ıcınde bulunan sohbet gunluklerımde olur.... :)))

kasırga29 7 Mayıs 2011 17:26

ya msn şifresini kırması bilen yokmu

Misafir 24 Ağustos 2011 21:36

program filese bak orda msn dosyasına gir konuşm a belge lerini silersen bişe olmaz -msn kırma-[yalanı]

mustafababa02 19 Ekim 2011 21:34

nasıl msn şifresini kıracam

Misafir 23 Temmuz 2012 10:32

ooof nası indiriyoz nerden indiriyoz

Saat: 13:22
Sayfa 2 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık