![]() |
Alıntı:
(Varsa) Messenger Plus!; Plus! menüsü > Tercihler penceresi > Konuşmalar->Sohbet Günlükleme sekmesinde belirtilen yere kaydeder. |
bu gün beni msnde biri ekledi bende kimsin dedim hiç olesine ekledim dedi daha sonra dediki dur şu senin msn e bakayım bi dedi kim var kim yok dedi bu arda yeni şifrende bu olacak dedi ve bişey yazdı 5 dak sonra msn kendiliğinden kapandı başka bir bilgisayardan oturum açtığınız için kapandı dedi daha sonra kendim girdim şifremi kabul etmedi ondan sonrada adamın dediği şifreyi girdim kabul etti nasıl olduda benim şifremi değiştirebildi eski şifremi bilmeden mail adresime cvp yazabilirsiniz ******* cevap bekliyorum ilgilerinize teşekkür ederim |
Alıntı:
|
ya allah aşkına msn şifresi kırmanın bi yolu yokmu? aylardır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama bir türlü bulamadım iletime cevap yazmanızı önemle rica ederim |
Alıntı:
|
ARKADAŞIM BU MSN DE KONUŞTUKLARINI HANGİ KLASÖRÜN İÇİNE KAYIT EDİYOR SÖYLERMSİN ÇOK ACİLL? ŞMİDEN TEŞŞKKÜR EDRİM kaptan_10 mesajlar genelde belgelerımın ıcınde bulunan sohbet gunluklerımde olur.... :))) |
ya msn şifresini kırması bilen yokmu |
program filese bak orda msn dosyasına gir konuşm a belge lerini silersen bişe olmaz -msn kırma-[yalanı] |
nasıl msn şifresini kıracam |
ooof nası indiriyoz nerden indiriyoz |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık