MsXLabs
Sayfa 2 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Astroloji/Fallar (https://www.msxlabs.org/forum/astroloji-fallar/)
-   -   İsminizin Baş Harfine Göre Düşünceleriniz, Duygularınız ve Aşkınız (https://www.msxlabs.org/forum/astroloji-fallar/152676-isminizin-bas-harfine-gore-dusunceleriniz-duygulariniz-ve-askiniz.html)

RoSSoRoSe 5 Haziran 2008 09:48

G
Aşık olduğunda gözün hiç bir şey görmüyor. Sevdiğin için kim ne derse desin, haklı bile olsalar, umrunda olmuyor. Eleştirileri dikkate almaman, kimi zaman üzülmene neden olabilir:hih2:

arwen 19 Haziran 2008 03:21

Aşık olduğunda gözün hiç bir şey görmüyor. Sevdiğin için kim ne derse desin, haklı bile olsalar, umrunda olmuyor. Eleştirileri dikkate almaman, kimi zaman üzülmene neden olabilir.

valla doğruu yaw gerçiii anlamayanlar var yada ben gösteremedim ..neyse

Misafir 19 Haziran 2008 13:59

Ö
Fedakar bir aşıksın. Kendini değil, hep onu düşünüyorsun. Hatta öyle ki; “bitti” kelimesini bir türlü söylemeyemiyorsun. İlişkiniz bitse bile kurtarmaya çırpınıyorsun.
Sanmam :)

blue_rose 14 Temmuz 2008 15:22

K
Utangaç görünüyorsun, ama sevgiline karşı son derece açık oluyorsun. Erkek arkadaşınla herşeyini paylaşıyorsun. Onun mutluluğu senin mutluluğundan önde geliyor.
evet öle ya

MeLL 14 Temmuz 2008 16:16

M
Sevdiğin çocuğa karşı anaç ruhlusun. Bu yüzden birlikte olduğun kişi bazen kendini çocuğunmuş gibi hissediyor ve bu durumdan çok bunalıyor. Buda ilişkinizin monotonlaşmasına neden oluyor.

Mesela yanii:D:D:D

CeSeT 15 Temmuz 2008 06:33

Bakışların gülüşlerin iyi hoşta, bu süre uzayınca geriliyosun. Dobra bir kızsın ve erkeklerden de açıklık bekliyorsun. Ayrıca fiziksel güzelliğe çok önem veriyorsun.

kim gerilmezki yahu:)bilmem hiç düşünmedim fiziksel güzelliğin benim için ne kadar önemli olduğunu*-)

monarosa 20 Ağustos 2008 16:26

ZHayalperestsin.Karşı taraftan beklediğin o kadar şey var ki! Aradığın özelliklerin hepsini bir kişide bulman imkansızlaşınca hayal kırıklığına uğruyor ve bıraz kırıcı olabiliyorsun.
ölemiymişiiim demek o yüzdenn hhıııımm:d tmm bundan sonra hiçkimseden bişey beklemicem verdikleriyle yetinecem:d

peaceful 22 Ağustos 2008 16:09

N
Aşk, hayatının odak noktası. Yaşamındaki her şeyi sevgiline ve ilişkine endeksliyorsun. Ona bu kadar çok bağlandığını belli etmezsen içinde bulunduğun ilişkiyi dahada sağlıklı yaşayabilirsin. *-)8-):bilmem::uf::dontknow:

zynep_ 24 Ağustos 2008 20:09

Z
Hayalperestsin.Karşı taraftan beklediğin o kadar şey var ki! Aradığın özelliklerin hepsini bir kişide bulman imkansızlaşınca hayal kırıklığına uğruyor ve bıraz kırıcı olabiliyorsun. :(

WapSL 7 Eylül 2008 17:56

B
Çok duygusalsın. Mum ışında yemekler, süpriz hediyeler sana göre ilişkinin olmazsa olmazları. ” Seni seviyorum ” cümlesini sevgilinden sık sık duymak sana inanılmaz keyif veriyor.
D
İstediğini elde etmeye alışmışsın. Kafayı birine takınca onu mutlaka tavlıyorsun! Kıskançlığın dozunu kaçırıyor ve gereksiz gereksiz gerginliklere neden oluyorsun.

hangisine kanayim ?

Saat: 21:23
Sayfa 2 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık