![]() |
MSN PULUS KULLANNMIYORUM AMA MSN DE KONUSMAM VAR VE BANA ACİL LAZIM ONU NASIL BULABİLİRİM... |
msn sohbet günlüklerimi nasil okuya bilirim bu zamana kadar konusdugum sohbet günlüklerini |
Alıntı:
Alıntı:
Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır. .Messenger/Araçlar/İletiler'den günlüklerinizin nereye kaydedidiğini öğrenebilirsiniz. |
localmls dosyası altında depolanır günlükleriniz... |
msn kayıtlarına ulaşmak istiyorum nasıl |
yha sohbet günlüklerimi nerden bulabilirim cok acilllllllllll |
ya arkadaşlar bi şey sorucam benim sohbet günlüklerim doldu bn alınan dosyalarıma bakıyorum orda yok mesela şimdi kasım ayındayız ya ben arkadaşlarımla bişeyler konuşmuşum ama kasım ayında son konuştuklarımı göstermiyo |
Msn plus olmadan sohbet geçmişini bulma.. Yardımcı Olurmusunuz? Arkadaşlar msn plus olmadan ileti geçmişi bilgisayara kaydedilir mi? Bazı forumlarda Araçlar/Seçenekler/İletiler oradan da görüşmelerimin geçmişini otamatik olarak sakla butonunu aktif hale getirin demişler. Ama ben konuşmayı yaptığım sırada bu menü aktif halde değildi. Yardımcı olursanız sevinirim. |
ya arkadaşlar sohbet güzlükleri paylaşılan günlükler falan onları biliyorum da ben bilgisayardan belgelerime girdiğimde hiçbirşey yok sadeec paylaşılan müzükler paylaşılan rsimler falan var. ben sohbet günlüklerinin nerde olduğunu soruyorum! |
Alıntı:
Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır. .Messenger/Araçlar/İletiler'den günlüklerinizin nereye kaydedidiğini öğrenebilirsiniz. |
| Saat: 12:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık