![]() |
emeğine sağlık,sağol |
elerine salık cane |
verdiğin bilgiler için çok tşklr ben hemen pc ye yükledim çok saolll ayrıca bizimle japonya ya bende üyeyim ve gerçekten bilgiler çok işime yarıyor :cici:saolun ya gerçekten güzel bir site yapmışsınız |
Selamlar, BizimleJaponya.com bu programı ücretsiz olarak sunmaktadır. Üyelik istemenin sebebi en azından harcanan emek için bir teşekkürdür. Porgramla Hiragana, katagana çalışabilir, okunuşları dinleyebilir ve yazılışlarını görebilirsiniz, tabloları bastırıp ya da kendinize çalışma sayfaları da yazdırabilirsiniz. Gerekli yönlendirmeler sitede var. Yine aynı şekilde programla ilgili sorularınızı iletirseniz gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Msxlabs.org yetkililerine teşekkür ederim. |
ありがとございます :):D ありがとございます:D |
filiz in joponca yazılışı |
wakanı kullanın wakanı. mandarin cincesini falanda gösterio |
Bilgiler için teşekkürler ama acaba basılı bir Japonca-Türkçe, Türkçe-Japonca sözlük var mıdır? Anladığım kadarıyla Oğuz Baykara'nın sözlüğünün baskısı yok. Başka bir sözlük mevcut mu? Bir de acaba çevirimdışı kullanabileceğimiz bir sözlük bulabilir miyiz? Teşekkürler. |
JWPce / Japonca-İngilizce / İngilizce-Japonca Sözlük / Kelime İşlemci Hocam, ben Japonca'yı öğreniyorum da, bir program yapmayı planlamıştım. Ne dersiniz, devam ettireyim mi? |
| Saat: 03:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık