![]() |
düş ve hayal şiir yyaa performans ödev var düş ve hayalle ilgili şiir istiyorum plase |
hayal düş konulu Hayaller şehri ve Sen (Silopi) Seni Kavgamın Sebebinde Saklıyorum Öfkelerin Dinmediği,Hayaller Şehrinde Ben Aşkı Bilemedim Çünkü Aşkım Anlayacak Bir Sevgilinin Elinden Tutamadım Dedim ya Hayaller Şehirnde Yaşıyorum.... Sana Buğulu Penceremin Kenarından Bakıyorum Karşımda Sen Ama Seni Göremiyorum... Can Çekişen Yüreğimin O Kayıp Yıldızların Veriyorum Sana Acıların Geçmediği,Hayaller Şehrinde Ben Güzel Yaşamayı Öğrenemedim Çünkü Haybeden Olan Yaşamımızda Sol Yanımız Hep Boş Fadime Azye Çokyeme |
hayal ve düş ile ilgili şiirler Hayal ve düş ile ilgili şiirler var mı? |
hayal ve düş performan s ödevim var şir bulursanız sevinirim XD |
Düş Düş'tün gerçekliğinde Ben düş'ünün peşinde Düş-lendim düş-lerinde Gerçekliğimde düş-tün Düş-üm gerçek oldu Gerçekliğim düş-ün Düş-ürdün,düş-tüm Düş-ünemedim düş-künlüğünü Düş oldum Düş-man oldum Düş-tün... ........... devamı >> Ali Veli |
Hayal ve Düş Düşlerimi satacağım bu gece, Alan var mı diye sormayacağım, Sergileyeceğim hepsini Unutulmuş tozlu raflarda. Aldatılmış olsam da Sitem etmeyeceğim Bir zamanlar beni mutlu eden rüyalara. Hayallerimi ödünç vereceğim bu gece, Mutlusunu, mutsuzunu ayırmadan, Sırları içinden almadan, Dileklerim kaybolmadan, Sığındığım hayalleri soldurmadan, Bir çocuk hüznüyle Bırakacağım onları avuçlarımdan. Ben artık dün ki ben değilim, Ne satılacak düşlerim, Ne de verilecek hayallerim kaldı. Hayat bana kollarını açsa da, Yeni umutlar göz kırpsa da, Bıraktığım hatıralardan korksam da, Şimdi değil ama Belki bir gün döneceğim onlara. Zeynep Nilgün Gökçeöz |
bir hayal bin gercek vardır dünyada... |
Evet düş konulu da olsa çok güzel olurdu... |
Hayaller cam kırıkları gibi; ışık varsa, kırar onu, envai renk düşürür önüne... ışık yoksa, önünü göremez, basar basar kanatırsın kendini... |
Kapa gözlerini sadece hayal et, Girecek düşlerine istediğin davet açacaksın gözünü ,önünde evet Alacaksın eline güzel bir bisiklet Meral ACET |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık