![]() |
şifremı unutum |
airtes rt 206 modem bende aynı şekilde arkdaşın yani yan komşunun kablosoz ağına bağlanmak istiyorum ama şifresini bilmiyom arkdaşta BİLMİYO ŞİFREYİ ne yapmam lazım acil bilgi tşkler |
Wifi şifresini unuttum yardım eder misiniz? Arkadaşlar WEP şifresi óğrenmek nasıl oluyor,yanlış anlamayın kendi sakın,kendimin kini óğrenmek istiyorum. |
arkadaş tamamda ben admin ttnet yerını değiştirilmiş olarak görünüyor bu alanda ne yapmam gerekiyor... |
bence hiç boşuna uğraşmayın modem şifrelerini kıramazsınız bende çok uğraştım ama yapamadım siz yaptınızmı ?yapamazsınız zaten boşuna uğraşmayın benden demesi yapanlar varsa söylesin ama bence %0.99 kişi vardır hatta o bile yoktur ama neyse bakalım siz biraz daha uğraşın belki yaparsınız salaklar :) :D sabah,sabah hiç gülesim yoktu ALLAH RAZI OLSUN. ne diyem bu uğraşan gibi enayiler çok bende önceden biraz enayi'ydm ama şimdi deilm çok konuşyum ellerim yoruldu o yüzden ben kaçar hea bu arada benim çok konuşmam kimseyi ilgilendrmez :) |
Arkadaşlar Windows Xp Den Wifi Şifremi bulamıyorum Airties rt206v4 İçin Yardımcı olabilirmisiniz |
| Saat: 16:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık