![]() |
şöyle anlatim ozaman!yukledıkden sonra msn acıorum dırek explorer hata verıo göndermeye basıncada msn kapanıorrr:( |
4-) Windows Live Messenger 2009 sürümünü bu bağlantıdan masaüstüne indirin. (Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726).zip) dosya açılmıyor |
son sürümu yükledıkten snra msn acıorum ancak acılır aclmaz explorer hata verıor ve göndermeye basnca msn kapanıor ... |
Öncelikle Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederim Fakat Ne Yaparsam Yapayım Aşşagıda Eklediğim Hata Raporunu Almaktayım İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler Ve İyi Çalışmalar Dilerim http://img29.imageshack.us/img29/9553/alixcan1.jpg |
Alıntı:
|
benim sorunum Oturum açarken bir hata almam.Yukarıdakı anlatımı Uyguladım ama hala hata mesajı oturum acıldıgında alıyorum hata mesajı : windows live communications platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. bu durumdan dolayı özür dileriz gibi bir hata mesajı alıyorum .Hata raporu gönder dediğimde Oturum Kapanıyor Gönderme dediğimde de Oturum kapanıyor |
Msn live messenger 2009 ve kiwee toolbar arkadaslar bende nedendir bilmiyorum ama windows live messengerin en son versiyonu calismiyor. Önceden msn messengerr 8.5 kullaniyordum ama simdi mecburen yeni sürümü indirmem gerekiyor yazdi ama iste en son sürüm bende olmuyor .. problem olarak kiwee toolbar oldugunu söylüyor ama bende öyle bir program yok , lütfen yardimci olursaniz sevinirim .. yeni sürüm bende acilmiyor , indiriyorum , yüklüyorum ama acmaya calistigimda msn messenger calistirilamiyor yaziyor |
yukarıdaki işlemleri adım adım 2 kere yaptım olamdı :S napcam peki:S |
ilk mesajda yazilanlarin hepsini sonraki önerileri( elle sifre girme yada baska msn adresi ile giris yapmak) ama yinede olmuyor.Sürekli hata kodu 8001012e yi veriyor.Silip 8,5 i yüklüyorum onuda kabul etmiyor.Baska bir fikri olan varmi?? |
herkez denesin bn bu şekilde düzelttim masaüstünde olan msn in kısa yoluna sağ tıkla ve kısayol sekmesinden hedef bul de orda msnmsngr a sağ tıklayıp özellikler de ve uymluluktan windows2000 i seç ve artık sorun yok eğer olmazsa pc yi yeniden başlatın bu işlemi yaptıktan sonra |
| Saat: 21:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık