![]() |
2 Msn de Resim ve Kişiler aynı değil. İşte ve evde farklı zamanlarda msni açtığımda birbirlerinin güncellemelerini görmüyorlar (Kişiler ve görüntü resimleri) (İkisindede aynı resmi kullan ayarı etkin) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inl işe yarar |
hata kodu:80070070e die bişi veriyo abi alıycam yaa biri yardım etsin 9 30 saattir bunla urasıyorum :'( |
Microsoft ® Windows Live Messenger'a hataları bildirdim en kısa zamanda yeni bir güncel sürüm çıkarılacak Windows Live Messenger 2009 İçin |
msn de büyük avatar göstermek msnde nasıl büyük avatar gösterebiliriz. haraketli büyük avatarda gösterebilirmiyiz göstermek için msn in hangi sürümü ve hangi eklentilerinin yüklü olması gerekiyor windows 7 kullanıyorum |
Windows Live Messenger sorunu bilgisayara format atmıştım Windows Live Messenger 9.0 ı kurdum ama oturum açılmıyo adamlar dönüp duruyo hata vermeden tekrar eposta ve şifre yeri açılıyo 2 gündür araştırıyorum uğraşıyorum olmadı acil lazım yardımınızı bekliyorum defalarca silip yükledim :@:@:@:@:@:@ yardım edin |
Alıntı:
Alıntı:
|
sıfırdan kurdum yine olmuyo delircem çok acil lazım hatada vermiyo dönüyo en başa tekrar dönüyo |
| Saat: 16:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık