MsXLabs
Sayfa 2 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Mevcut E-mail Hesabını Diğer E-mail Adresine Yönlendirme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/34267-mevcut-e-mail-hesabini-diger-e-mail-adresine-yonlendirme.html)

serhat8102 1 Haziran 2008 10:58

arkadaslar benim de bu yonlendirme konusunda bir sorum olacak
simdi ben xxx@xxx.com diye msn aldım
eposta adresi dogrulanmöadı diyo
dogrulamak için bu adrese eposta geliyor fakat ben bu postalara bakamıyorum
bu adrese gelen maillleri baska adrese yonlendirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

ahmetgns 1 Haziran 2008 11:32

Alıntı:

serhat8102 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1075283)
arkadaslar benim de bu yonlendirme konusunda bir sorum olacak
simdi ben xxx@xxx.com diye msn aldım
eposta adresi dogrulanmöadı diyo
dogrulamak için bu adrese eposta geliyor fakat ben bu postalara bakamıyorum
bu adrese gelen maillleri baska adrese yonlendirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Benzer bir soruya cevap şurada verilmişti: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN oturumu açma

Eğer Windows Live ID olarak kaydettirdiğiniz adresin posta kutusuna erişiminiz yoksa, ona gelen bir epostayı başka bir yere gidecek şekilde yapılandırmanız gizliliğin ihlali olmaz mı? Mesela ben sizin eposta adresinize gelen postaları dışarıdan kendime yönlendirsem, bu ahlaki olur mu? Kaldı ki, bildiğim kadarıyla bu zaten mümkün değil. Hele ki, bu aldığınız adres gerçekte posta kutusu var olmayan sözde bir adres ise, o zaman o adrese doğru gönderilen epostalar bir yere varamaz, gönderene geri döner.

Misafir 21 Şubat 2010 22:28

slm benimde bir sorunum var msnime gelen epostaları bilgisayarımdaki windows maile aldım ama nasıl yaptığımı bilmiyorum sorunum şu gelen epostalarımı göremiyorum windows mailime gelmiyor bunu nasıl eskisi gibi yapabilirim

ahmetgns 2 Mart 2010 22:35

Daha ayrıntılı yazarsanız bir çözüm düşünürüm. Verdiğiniz bilgilerle sağlıklı bir çözüm üretemiyorum.

Misafir 10 Mart 2010 18:10

msn ye gelen mailleri baska bir msn yönlendirme ücretlimi_?

ahmetgns 18 Mart 2010 16:15

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1724962)
msn ye gelen mailleri baska bir msn yönlendirme ücretlimi_?

E-postalar MSN'ye gelmez, posta kutusuna gelir. MSN dediğiniz şeye anlık iletiler geliyor. Microsoft e-posta adresine gelen e-posta iletilerini yönlendirmek ücretli değil ama kısıtlamaları var. Yapmayı biliyorsunuz, değil mi?

spectra 24 Mart 2010 20:19

usta sana zahmet anlatta bilelim ya benimde bir e postama gelen maillerimi diğer adresimin e postasındada görmek istiyorum bu mümkünmü

ahmetgns 27 Mart 2010 00:17

Alıntı:

spectra adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1738414)
usta sana zahmet anlatta bilelim ya benimde bir e postama gelen maillerimi diğer adresimin e postasındada görmek istiyorum bu mümkünmü

Windows Live Hotmail'in bu yardım sayfasından nasıl yapılacağını okuyabilirsiniz: E-postalarınızı başka bir adrese iletme

Misafir 13 Temmuz 2010 20:27

arkadaşıma şifremi vermiştim.bi çeşit yönlendirme yaptığını söyledi bana gelen mailler ona da geliyormuş.bu mümkün müdür?mümkünse nasıl

Delücanli 23 Temmuz 2010 07:47

103 proctor

arkadaşlar hotmaildeki emaillerimi mynet e yönlendirmek isitiyorum.Ancak mynette--ayarlar ---diğer ayarlar'dan---diğer e-maillerim bölümünü tıkladığım zaman ekle diyorum hotmail'in bütün yolunu denedim ancak olmadı.Sunucu adresine ulaşılamıyor diyor.

Aynı işi hotmailden yaptım gene olmadı yönlendirmedi bir türlü.Harbiden analayan varsa yardımcı olsun lütfen.Yardımlarınızı bekliyorum...

Saat: 00:06
Sayfa 2 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık