MsXLabs
Sayfa 2 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Facebook Kullanıcısı Üyelerimizin Dikkatine (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/390902-facebook-kullanicisi-uyelerimizin-dikkatine.html)

ChaosXL 26 Aralık 2011 16:35

Alıntı:

CeLebRindaL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2268593)
ben bu uygulumaya izin verdim kadlır dığım halde tekrar aktifliğine devam ediyor Yardım eden olursa Sevinirim

Graph API Explorer

kalkmaz ki [IMG]masaüstü[/IMG]

RuffRyders 7 Ocak 2012 12:11

Birbaşka Facebook uyarısı;

'Zaman Tüneli' tuzağına düşmeyin
Facebook'un yeni Zaman Tüneli'nden kurtulmak isteyenlerin başına bakın neler geliyor

http://img256.imageshack.us/img256/9647/onurruffryders.png
Facebook'un yeni özelliği Timeline (Zaman Tüneli) ile profilinizin görünümünü çok daha detaylı bir şekilde değiştirebiliyorsunuz. Timeline ile çok yaratıcı sayfalar hazırlayanlar olsa da, birçok kullanıcı eski görünümde kalmayı tercih ediyor. Ama ne yazık ki bu çok yakında mümkün olamayacak.

Dolandırıcıların yeni tuzağı ise Timeline'dan sıkılıp eski profiline dönmek isteyen kullanıcılar için. Basit bir Facebook uygulaması, sizi eski profilinize döndüreceğini vaat ediyor ama aslında tüm kişisel bilgilerinizi ele geçiriyor. E-posta adresinizi spam postalar atmak için kullanıyor ve Facebook hesabınızdan da izinsiz olarak arkadaşlarınıza mesaj gönderiyor ya da paylaşım yapıyor. Bu mesajlar veya paylaşımlardaki bağlantılar ise, tıklayanları da aynı tuzağın içine çekmiş oluyor.

Siz siz olun, arkadaşlarınızdan geliyormuş gibi görünse bile, mesajlardaki bağlantılara tıklarken 2 kere düşünün. Ayrıca eski profilinize döndüreceğini söyleyen uygulamalara da itibar etmeyin; böyle bir şey ne yazık ki mümkün değil.

Hürriyet

ChaosXL 17 Ocak 2012 08:52

Yine de bu kötü Facebook uygulamalarını rapor etmek gerekir.

Bakery_hinata06 31 Ocak 2012 10:26

sayın adminim facebook'ta bende bir şey çıkıyor çıktığında hemen ana sayfaya basıyorum yada oynuma giriyorum bi arkadaşım iptal dese de tuzağa düştü nasıl kaçıcaz??? :-#

crysis2alcatraz 3 Şubat 2012 16:55

sayın admin

bu olyadan kurtulmanın yolu varmı ben bu takvim tuzağa düştüm galiba:( şimdiden teşekkür ederim

cdcleaner 26 Şubat 2012 13:41

Facebook Zaman Tüneline giripte kurtulmak isteyenler için; Internet Explorer 7
Facebook’un yaptığı yeni düzenleme Internet Explorer 7 kullanıcıları için işlemiyor. CNNTürk’te yayınlanan haberde Facebook’un desteğini kestiği IE7′de Zaman Tüneli’ne geçemeyen sistem otomatik olarak sayfanın eski haline dönüyor. Bu sebeple Facebook kullanıcılarına Firefox, IE8, Safari ve Chrome kullanmalarını tavsiye ediyor. Tabi bu web tarayıcıların eski versiyonları da Zaman Tüneli’ni desteklemeyebiliyor.

NASIL İPTAL EDERİM?
www.developers.facebook.com/apps adresine giriş yapıyorsunuz. Açılan sayfada kullanmakta olduğunuz uygulamarın yer aldığı bir liste yer alacak. Bu listeyi sayfanın sol tarafındaki bölümden görebilirsiniz. Burada Facebook Zaman Tüneli ( Time Line ) uygulamasını bulun sağ üstte yer alan “Uygulamayı Düzenle” butonuna basın. Alt kısımda “Uygulamayı Sil” seçeneği mevcut. Buraya da bastıkran sonra oluşturtuğunuz sözkonusu uygulama silinir ve kısa bir süre sonra profilinizi eski hale getirmiş olursunuz.

Yan menüde “no apps found” ( hiç bir uygulama bulunamadı) yazıyor ise uygulama profilinizde yok ya da silinmiş demektir.

peri_masalı 19 Mart 2012 21:22

ayhh ben bir ara o uygulamayı açmıştım ama kullanmıyordum :|

byseus 27 Mart 2012 02:04

şu zaman tüneli hakkında neden tercihi kullanıcıya bırakmazlar anlamıyorum ama suyu kaynıyor sürekli tuhaf şeylerin peşinde en sonunda millet çekecek eli eteği...

rihanna 17 Ekim 2012 13:14

ewet :(:(:(:(:(

NeutralizeR 25 Kasım 2012 18:00

Alıntı:

CeLebRindaL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2268593)
ben bu uygulumaya izin verdim kadlır dığım halde tekrar aktifliğine devam ediyor Yardım eden olursa Sevinirim

Graph API Explorer

Bu adrese gidip uygulamayı yeniden ekledikten sonra kaldırmayı deneyin:
Graph API Explorer - Facebook Geliştiricileri

Saat: 11:50
Sayfa 2 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık