![]() |
GITME Gidiyorsun Karaları Bağlayıp Gitmek istiyorsun gönlünce, heyecanınla Uzak durmak istiyorsun mavi semaların körerdiği bu şehirden Hayalin acı verdiği yangın dolu bu âlemden kaçıyorsun Geride bırakmak istediğin gözyaşlarını da beraberinde götürüyorsun Hadi git Gitmek istiyorsan; Pişmanlığın fayda etmediği yeni dünyana haydi koş. Geride bıraktığın yangın dolu dakikaları düşünmeden hadi git Bir asırlık çınarın yapraklarını kurutmaya acımadan, Hadi kıy özenle büyüttüğüm sevgi çiçeklerini, kurutarak git… Git Hadi… Güneşin acı çektiği kızıl sonsuzlukta gözyaşlarıma şemsiye tutarak git Dokunma bulutlarıma Ellerinle getirdiğin kudretli buzul dağlarınla Soğutmaya çalıştığın dünyamdan çek elini Durma koş git… İnan bana gözlerimden tek damla düşmez Hatıralara çizdiğim yeşil tablomdan eser kalmaz Sana yazdığım şarkıların notalarını, ne kuşlar okur penceremin kordonundan Nede penceremin buğusuna nefesim yazar şiirlerimi Hadi durma git… Dur! Gitme Nolursun Güneşe bakışımı beraberinde götürüyorsun Gitme, Denizi koklayışım, yakamozla dans edişim sende kaldı Dur gitme! Ellerimle yaptığım yıldızlarım senin ufuklarına kaçıyor Gitme seni son öptüğüm yağmurlu geceler yok oluyor dünyamdan Gitme dur! Hayal dünyamda araladığım “Mavi Gizem” gözlerinde kaldı Dur! Sayfalarımla seviştiğim mürekkebim tükendi, Gitme Yalvarırım dur |
gidenlere dair Hayatımıza geldiği gibi giden insanlar vardır... Geldiği gün bizi sevince;gittiği gün ise hüzne boğar... İçimiz kararır,hayata küseriz Fırtına öncesi sessizlik gibidir aslında yaşadığımız... Bir gölün yüzeyi gibi sakinizdir.Hatta dingin ve umarsız... Sonra yavaş yavaş dağılır bulutlar,gün ışığı tekrar içimizi ısıtmaya ve buz tutmuş yüreklerimize işlemeye başlar... Bu bir şanstır seven ve sevilen için, Bir kısmet belkide bir daha bulunamayacak; El ele tutuşmanın coşkusunu tekrar yaşama şansı Belki;belki de bir hayal...Kurmanın bile insanı mutlu ettiği,eskiyi yaşayıp acı çekmeyi göze alabildiği,acı çekmenin bile güzel geldiği.... HEPİMİZ HAYALLERİMİZ KADAR VAROLURUZ; VE HEPİMİZ SÖYLEDİĞİMİZ KADAR DEĞİL HİSSETTİĞİMİZ KADAR SEVERİZ... Ve bir gün anlarsınız ki sevgilerde gurur olmaz,gururun olduğu yerde zaten sevgi barınamaz..." |
Gitmek kolay, kalip herseye gögüs germektir zor olan |
GİDENE DUR DİYEMEM GİDEN DİDER ZATEN SEVENE SEVME DEMEM SEVEN SEVER ZATEN |
Gitmek lazım ama nerelere? Gitmek lazım, Alabildiğine uzak, Alabildiğine sıcak yerlere... Gitmek lazım, İçinde sevginin Hesapsız kitapsız, Yalansızca yaşandığı Çiçek açan topraklara... Gülleri dikensiz Seni sensiz sevebileceğim yerlere... Sensiz kalıp Seni özleyeceğim yerlere... Gitmek lazım, İçinde gümüş balıklarıyla Kıvırcık saçlı bir denizkızı Birde pırıl pırıl Bir deniz feneri olan sahile... Gitmek lazım, Gitmek lazım, Ama hangi adrese Ama nerelere? |
bir kez değil bin kez!...( g i t ) Git! Git ve bir daha dönme Kalbimi kanatmaya… Ellerini… İçimi yaktığın gün bıraktım Git! Git ki!.. Bana dokunama… Git! Git ve düşünme beni Ve benli günlerini.. Yalnız bırak eski dünyalını Git!… Seni bekleyen yeni dünyalıya Git! Git ve bana acıma Sevgimi kahrolası bir pazar günü… …özgür bıraktım Git! Git ki yalnızlığımı anla! Git! Git ama sakın ağlama Sevgi dolu gözlerimi arama! Gün gelir serçe parmağım bile olmaz… Sana uzanan. Hemen git… Git ki!…Son sözümü hiç duyma…. Git! Git ama soru sorma Son kez, son bir kez deme bana Sarılma! Git! Git ama iplik iplik yaş dolu gözlerime bakma! Git! Git ama Benden çaldığın ümitlere ihtiyacım olursa Bir gün çıkarım karşına… Git! Git ki! Pişmanlığını yaşa! Git! Bir bekleyenin varsa Geç kalma… GİT! Saat çok geç olmadan Sıcak ellerimiz birbirine dokunmadan (bilirsin sıcak elleri bırakmak zor gelir insana) Git! Beni yeterince ağlattın Git de onu ağlatma Git ona! Git ama beni hiç birzaman unutama! |
GİDEN GİTMİŞTİR ZATENN KALANIN VAYY HALİNE... |
GİTMEK Umurumuzda olmasaydı, İşimiz gücümüz Çoluğumuz, çocuğumuz Anamız, babamız Avradımız, ağamız Neler olurdu dersin Aşardık benliğimizi Tutardım kolundan Sürüklenirdik ruhumuzun göçtüğü yerlere Doyardık bana, sana ve kalan ne varsa Çekerdik ruhumuza her bir hücreyi doldurasıya Doyarmıydık dersin Var mısın Soyunmaya |
Gitmekmi kalmakmi zor olan.. Gitmek zorunda olmak asil zor olan:( |
Cocuklugunda kosustugun Ilk bisikletinle dolastigin Yaz kis demeden Hep oynadigin sokaklari Zordur dostlar Birakip gitmek. Ilk okula basladigin Okuma yazma ögrendigin, Belki de ilk defa, Cocukça sevdigin Okulunu ögretmen Ve arkadaslarini, Zordur dostlar Birakip gitmek. Köyünü kasabani, Hergün arsinladigin sokaklari, Dolastigin pazarlari, Gölgesinde çay içtigin O yasli çinarlari, Hele de ilk askini Zordur dostlar Birakip gitmek. Seneler uçup gittikce Her yas gününde, Saçindaki aklar Yüzünde yillarin açtigi Derin izler Arttikca ve, Hele yolun sonuna Yaklastigini anladikca... Cok sevdigin Esini, çocuklarini, hayati, Ve bütün güzellikleri, Bu dünyayi, Hiç dönmemek üzere Cok zor Birakip gitmek. |
| Saat: 00:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık